CI 1 git5 amplitude 3 issue

This section is about Steinberg's USB audio interfaces CI1, CI2 and CI2+
Post Reply
galaxiepete
New Member
Posts: 2
Joined: Mon Sep 23, 2013 10:18 pm
Contact:

CI 1 git5 amplitude 3 issue

Post by galaxiepete » Mon Sep 23, 2013 10:36 pm

everything is set up installed new computer i3 p8 m/b XP os.
will work but the guitar sound going in is not being affected by the amps and effects in the programs mentioned.
I installed the CI 1 in my old computer which has a 24/192 M-AUDIO PCI card as its asio device swithched to the CI 1
and the same problem not activating the amps or effects of Git 5 or Amplitude 3 standalone.the input and output
is the guitar sound I'm putting in the treble, bass echo is not working in the programs.I switch back to the M-Audio
everything works!
I have just got the CI 1 secondhand and at this stage I feel is a mistake!

galaxiepete

NWP
Member
Posts: 475
Joined: Thu Sep 12, 2013 11:26 am

Re: CI 1 git5 amplitude 3 issue

Post by NWP » Sun Sep 29, 2013 1:27 am

Turn the mix knob to DAW.

galaxiepete
New Member
Posts: 2
Joined: Mon Sep 23, 2013 10:18 pm
Contact:

Re: CI 1 git5 amplitude 3 issue

Post by galaxiepete » Sun Sep 29, 2013 10:52 pm

I did got noise only!

Post Reply

Return to “Steinberg CI Series”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest