Licence problems

All topics on WaveLab 7 and WaveLab Elements 7
Post Reply
Musketeer
New Member
Posts: 1
Joined: Mon Aug 27, 2018 11:59 am
Contact:

Licence problems

Post by Musketeer » Mon Aug 27, 2018 12:04 pm

I had a laptop running Win 7. I now have one running Win 10. The WaveLab 7 (64 bit) software has been transferred from the Win 7 laptop to the new Win 10 laptop. When I started the WaveLab 7 program I got a message telling me 'No eLicensor connected'. I have looked through various forums and, as a result, have downloaded and installed updated eLicensor software. I have run the maintenance routine on it but still get the same message. Any suggestions?

bob99
Senior Member
Posts: 2526
Joined: Fri Jan 07, 2011 2:49 am
Contact:

Re: Licence problems

Post by bob99 » Mon Aug 27, 2018 7:19 pm

Musketeer wrote:
Mon Aug 27, 2018 12:04 pm
I had a laptop running Win 7. I now have one running Win 10. The WaveLab 7 (64 bit) software has been transferred from the Win 7 laptop to the new Win 10 laptop. When I started the WaveLab 7 program I got a message telling me 'No eLicensor connected'. I have looked through various forums and, as a result, have downloaded and installed updated eLicensor software. I have run the maintenance routine on it but still get the same message. Any suggestions?
Wavelab 7 Pro or Wavelab 7 Elements? Wavelab Pro needs the USB elicensor connected. Wavelab Elements needs either that, or the software license activated on the computer.

If those are already there, there was also a compatibility patch for Win 8 that apparently also helped with Win 10:

Pro:
https://www.steinberg.net/index.php?id= ... elab_7&L=1

Elements:
https://www.steinberg.net/index.php?id= ... ents_7&L=1

Post Reply

Return to “WaveLab 7 | WaveLab Elements 7”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests