No help files installed

All topics on WaveLab 7 and WaveLab Elements 7
Post Reply
andyjh
Member
Posts: 330
Joined: Sat Dec 18, 2010 8:19 pm
Contact:

No help files installed

Post by andyjh » Wed Dec 12, 2012 5:46 pm

I have just installed Wavelab 7.2.1.600 from the CD, but there are no help files or manual. The help menu is empty.

I tried re-installing again, but still the same.

I have only installed the 64-bit version, do I have to install the 32-bit version to get the manual installed?


I would read the manual, but unfortunately as the manual isn't installed, there is nothing to read !

thanks
Master: Windows 10 64-bit / i7 7820X / 32GB RAM / Dual Monitors / Steinberg UR824 / MOTU Midi Express 128
Slave: Windows 7 64-bit / i7 / 16Gb RAM / Dual monitors / Emu 1820m. Networked via VE Pro
Cubase Pro 10, Absolute 3 (Halion 6), Wavelab Pro 9.0, Dorico Pro 2.1.1
Equipment list: - more than I need : Plug in list:- definitely more than I need

Conman
Senior Member
Posts: 2116
Joined: Fri Dec 17, 2010 4:31 am

Re: No help files installed

Post by Conman » Wed Dec 12, 2012 11:09 pm

Are they installed in the Wavelab folder but not actually accessible from within the program?
You might find them in the Wavelab folder (and also on the installation disk) to read outside of the program. I get this with Cubase and that's my solution for now. Not ideal but not a killer for me.
Asus P6T deluxe; Core i7 920 2.67gHz; 12gig ram; Win7 Pro SP1; Roland Octa-Capture usb inteface; Cubase 6; and no 3rd party additions couple of hard drives PSU 750watt; NVidia GE Force 9600.
"An entrepreneur accepts that the world is the way that it is and goes about changing it rather than waiting for someone to make it easy for them."

andyjh
Member
Posts: 330
Joined: Sat Dec 18, 2010 8:19 pm
Contact:

Re: No help files installed (SOLVED)

Post by andyjh » Thu Dec 13, 2012 12:56 am

I got it working, I had to change the system language to GERMAN (though any other language would have probably worked), then reboot, then change it back to ENGLISH and reboot, and it is now working.

All I have to do now is try and get the CC121 to be recognized, but I now have a manual to read....
Master: Windows 10 64-bit / i7 7820X / 32GB RAM / Dual Monitors / Steinberg UR824 / MOTU Midi Express 128
Slave: Windows 7 64-bit / i7 / 16Gb RAM / Dual monitors / Emu 1820m. Networked via VE Pro
Cubase Pro 10, Absolute 3 (Halion 6), Wavelab Pro 9.0, Dorico Pro 2.1.1
Equipment list: - more than I need : Plug in list:- definitely more than I need

maxlz
Junior Member
Posts: 81
Joined: Wed Dec 15, 2010 6:16 pm
Contact:

Re: No help files installed (SOLVED)

Post by maxlz » Thu Dec 13, 2012 10:30 am

andyjh wrote: but I now have a manual to read....

...wow, where did you get this from? :mrgreen:

regards.max.
cubase PRO 8.5, wave lab 9, macbook pro OSX 10.11, rme fireface 400

Conman
Senior Member
Posts: 2116
Joined: Fri Dec 17, 2010 4:31 am

Re: No help files installed (SOLVED)

Post by Conman » Thu Dec 13, 2012 11:14 am

andyjh wrote:I got it working, I had to change the system language to GERMAN (though any other language would have probably worked), then reboot, then change it back to ENGLISH and reboot, and it is now working.

All I have to do now is try and get the CC121 to be recognized, but I now have a manual to read....
That language change in PDF options? Mind you system language, reboot. Sounds like Windows. Hm?
Asus P6T deluxe; Core i7 920 2.67gHz; 12gig ram; Win7 Pro SP1; Roland Octa-Capture usb inteface; Cubase 6; and no 3rd party additions couple of hard drives PSU 750watt; NVidia GE Force 9600.
"An entrepreneur accepts that the world is the way that it is and goes about changing it rather than waiting for someone to make it easy for them."

User avatar
fenderchris
Senior Member
Posts: 1381
Joined: Mon Dec 20, 2010 7:30 pm
Location: Planet Palmer
Contact:

Re: No help files installed

Post by fenderchris » Fri Dec 14, 2012 11:41 am

It's raining cats and dogs round here :)
Chris

The Archers - give it a rest already!

OS: Windows-10 Pro 64-bit v.1903.
PC: i7 Quad core 2.66GHz, 24GB ram, SSD drives.
Screens: LG 4K 3440x1440, AG-Neovo 1280x1024 (x2).
Hardware: RME FireFace UFX, MR816CSX (x2), SmartAV Tango-1 + 12-fader expansion, MOTU Midi Express 128, UAD-2 Quad, Lexicon PCM-91, Lexicon MPX-550, TC-Fireworx, Roland V-Drums TD-20X, Nektar Panorama P1.
Software: Nuendo-8.1.10, Nuendo-10.2.10, Wavelab-Elements-9.5, Halion-6, Halion Sonic 3, Kontakt-5, Cubase iCPro for iPhone and Android (killed by its parents at birth), Omnisphere, Trillian.

jeanpierre
New Member
Posts: 24
Joined: Wed Dec 28, 2011 2:23 pm
Location: France, Savoie
Contact:

Re: No help files installed (SOLVED)

Post by jeanpierre » Fri Feb 22, 2013 9:02 pm

andyjh wrote:I got it working, I had to change the system language to GERMAN (though any other language would have probably worked), then reboot, then change it back to ENGLISH and reboot, and it is now working.

All I have to do now is try and get the CC121 to be recognized, but I now have a manual to read....
Thank you ! I change to English, reboot, I change back to French. Perfect.
jp
Windows 10 , I5, 8Gb, Dorico 3.1 user since 1.0, Cubase 10, Halion 6, WaveLab 10, Spectral Layers 6, RME FF800 3.125

Post Reply

Return to “WaveLab 7 | WaveLab Elements 7”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest