Page 1 of 1

Pre-Gap 20ms by default - can this be changed?

Posted: Wed Jan 23, 2013 7:13 pm
by bluedog
Hello!

I'm in WL7 Audio Montage with 'Automatic Crossfades' active. I make a selection in a clip. Then I hit 'DEL' - now a second Clip is created, automatically crossfades into the first one, the selection is gone - So far, so good :)
The resulting Pre-Gap of the second clip is always 20ms - can this behaviour be changed in any way, globally or clip-wise? For critical cuts 10ms or so would be better under certain circumstances.

Thanks in advance,
Oliver

Re: Pre-Gap 20ms by default - can this be changed?

Posted: Wed Jan 23, 2013 10:48 pm
by PG
Yes, this is possible:
2013-01-23_22-47-34.png
(43.74 KiB) Not downloaded yet

Re: Pre-Gap 20ms by default - can this be changed?

Posted: Sat Jan 26, 2013 5:48 pm
by bluedog
Thank you Philippe! :D