Mastersection not working

All topics on WaveLab 7 and WaveLab Elements 7
Post Reply
Klangarchitekten.de
Junior Member
Posts: 187
Joined: Fri Jun 03, 2011 7:57 am
Location: Germany
Contact:

Mastersection not working

Post by Klangarchitekten.de » Fri Jan 25, 2013 11:58 pm

Hey there,

For a project I have set up a Master-Chain and saved it as preset.
Most of the time the chain won`t work when i load it. :shock:

The plugins show up and they are responsive (I can move sliders, push buttons etc.) but there seems
to be no signal going through the Plugins ALTHOUGH I do hear the output signal
I don`t see any movement on the plugins on the VU-Meter i.e. UAD Fairchild.

Same problem with the other preset chains if I load them.....
This is very strange......

Can anyone help....PG?
I am on WL 7.2.1 Build 600 32/64 Bit
Win10 - Build 1809 / i7 5960X@3,0GHz/ 64GB Ram
RME HDSPe MADi Fx/ Antelope Orion32 (Converter only)
Nuendo 10.2.10 / Wavelab Pro 10.0.20
Nuage (2x Fader, 1x Master)

User avatar
marQs
Senior Member
Posts: 2237
Joined: Fri Dec 17, 2010 12:34 am
Contact:

Re: Mastersection not working

Post by marQs » Sun Feb 03, 2013 12:27 am

Are you sure the montage is set to go through the master channel? There's this little icon bottom right.
Cubase 10.5 | WL 10 | Fireface UFX | UAD2 Octo (2x)/Quad PCI-e | Win10 Pro 64 | i7-7820 x | Asus Prime X299-A
http://www.secretsource.de
Authentic Drums - Sample Pack for Slate Trigger: https://www.authentic-audio.de/drum-sa ... e-trigger/

Post Reply

Return to “WaveLab 7 | WaveLab Elements 7”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 15 guests