Wavelab 7 & Cubase 7 together

All topics on WaveLab 7 and WaveLab Elements 7
Post Reply
DARKO
New Member
Posts: 3
Joined: Fri Apr 29, 2011 10:08 am
Contact:

Wavelab 7 & Cubase 7 together

Post by DARKO » Thu Feb 28, 2013 1:43 pm

How can I using Cubase 7 together with Wavelab 7?
I want to use Cubase like sequencer & recorder, together with sound analyzers of Wavelab 7!
My friend has Pulsar sound card and he said me that all works fine.
I have RME sound card (Multiface) and I don't know what configuration of routing can I adjust?
Is it possible with RME sound cards, or only with Pulsar sound card, and its specifical ruoting scheme?
Thanks!

User avatar
MrSoundman
Senior Member
Posts: 2426
Joined: Fri Dec 24, 2010 3:27 am
Contact:

Re: Wavelab 7 & Cubase 7 together

Post by MrSoundman » Sun Mar 03, 2013 10:34 pm

Not quite sure what you want to do, or why, but you could route via TotalMix ... although for realtime analysis, you've already got DIGICheck.
Windows 10 • Cubase 10.5.0 • WaveLab 10.0.0 • SpectraLayers 6.0.20 • HALion 6.3.1 • Groove Agent 5.0.20 • Midex

Post Reply

Return to “WaveLab 7 | WaveLab Elements 7”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest