Insert Audio Clip Into Montage With Markers?

All topics on WaveLab 7 and WaveLab Elements 7
Post Reply
User avatar
suntower
Senior Member
Posts: 1709
Joined: Mon Feb 07, 2011 7:53 am
Location: Seattle/Dublin
Contact:

Insert Audio Clip Into Montage With Markers?

Post by suntower » Sat May 30, 2015 9:02 pm

Is there a way to insert an Audio Clip into a montage and automatically have a left and right marker inserted along with it (automatically bound to the clip).

That would save me a lot of time.

TIA,

---JC
Primary: i7960 16gb RAM, SSD, 3 3TB HD, Win10 Pro
Second: Sandybridge 16gb RAM 3 3TB HD, Win10 Pro
Laptop: HP Pavilion i5, 8GB RAM 7200RPM, Cubase Pro 10, iCPro, WL9.5, Win 10
Vienna Ensemble5, VSL, NI Komplete, EWQLSO, LASS, Embertone, Arturia, Waves, Soundtoys etc. CME UF8, Roland TD-12 VDrums

User avatar
suntower
Senior Member
Posts: 1709
Joined: Mon Feb 07, 2011 7:53 am
Location: Seattle/Dublin
Contact:

Re: Insert Audio Clip Into Montage With Markers?

Post by suntower » Tue Jun 02, 2015 6:57 am

Nobody?
Primary: i7960 16gb RAM, SSD, 3 3TB HD, Win10 Pro
Second: Sandybridge 16gb RAM 3 3TB HD, Win10 Pro
Laptop: HP Pavilion i5, 8GB RAM 7200RPM, Cubase Pro 10, iCPro, WL9.5, Win 10
Vienna Ensemble5, VSL, NI Komplete, EWQLSO, LASS, Embertone, Arturia, Waves, Soundtoys etc. CME UF8, Roland TD-12 VDrums

bob99
Senior Member
Posts: 2469
Joined: Fri Jan 07, 2011 2:49 am
Contact:

Re: Insert Audio Clip Into Montage With Markers?

Post by bob99 » Tue Jun 02, 2015 8:27 am

Don't think so, but you can double click the top half of the clip to time-select it, then use the "C" key to give it CD track markers. No names though. Or "Ctrl-R" or "R" for different marker types.
Windows 7, Windows XP

User avatar
suntower
Senior Member
Posts: 1709
Joined: Mon Feb 07, 2011 7:53 am
Location: Seattle/Dublin
Contact:

Re: Insert Audio Clip Into Montage With Markers?

Post by suntower » Tue Jun 02, 2015 11:23 pm

bob99 wrote:Don't think so, but you can double click the top half of the clip to time-select it, then use the "C" key to give it CD track markers. No names though. Or "Ctrl-R" or "R" for different marker types.
Genius. Thanks!
Primary: i7960 16gb RAM, SSD, 3 3TB HD, Win10 Pro
Second: Sandybridge 16gb RAM 3 3TB HD, Win10 Pro
Laptop: HP Pavilion i5, 8GB RAM 7200RPM, Cubase Pro 10, iCPro, WL9.5, Win 10
Vienna Ensemble5, VSL, NI Komplete, EWQLSO, LASS, Embertone, Arturia, Waves, Soundtoys etc. CME UF8, Roland TD-12 VDrums

Post Reply

Return to “WaveLab 7 | WaveLab Elements 7”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest