Page 1 of 1

The Grand won't load pianos on Cubase 8.5 El Capitan

Posted: Tue Mar 01, 2016 2:47 pm
by clybs
The grand 3 loads pianos on Cubase pro 8 but not on Cubase 8.5.10.

Re: The Grand won't load pianos on Cubase 8.5 El Capitan

Posted: Sat Jun 11, 2016 1:03 pm
by clybs
Update:

Still not fixed. The grand 3 loads pianos on Cubase pro 8 but not on Cubase 8.5.15.

Running on El capitan: 10.11.5 (15F34)

Re: The Grand won't load pianos on Cubase 8.5 El Capitan

Posted: Tue Aug 09, 2016 6:21 pm
by gilrossell
The same happens with me. I have sent a message to Steinberg and I am waiting for the answer. The Grand 3 works in Standalone, but not in Cubase 8.5.
Also, I get an error when shutting down the standalone version.
Very disturbing !