Page 1 of 1

LOAD - EDIT - MIXER - PERFORM - OPTIONS selection is RANDOM!

Posted: Mon Feb 27, 2017 10:12 am
by Rob Brown
In the title above are the names of the page selection buttons on GA4 latest version. I find that in the stand alone version and within Nuendo the selecting of pages does not work as expected. The selected page will not appear unless the page area below [which will appear to be the wrong one] is selected. This means that if you don't 'click on the page itself' you get random pages as sometimes it changes and sometimes not - or shows the previously clicked on page. Not sure if this is graphics, programme or user problem. I don't remember this happening before the recent Nuendo update.
Anyone else having this problem?

PS I am using NVIDIA GeForce GTX 750 Ti Driver 378.66

Re: LOAD - EDIT - MIXER - PERFORM - OPTIONS selection is RAN

Posted: Mon Feb 27, 2017 9:30 pm
by mikel2496
same problem.
do you have install hallion 6 ore halion sonic 3?

Mikel

Re: LOAD - EDIT - MIXER - PERFORM - OPTIONS selection is RAN

Posted: Tue Feb 28, 2017 10:13 am
by Rob Brown
No, I've avoided the upgrade as it looks like it will mess with my many ongoing projects.

Re: LOAD - EDIT - MIXER - PERFORM - OPTIONS selection is RAN

Posted: Wed Mar 08, 2017 10:37 am
by Slicknot
did you figure out a fix for this? I have a similar issue but which seems intermittent, sometimes it does it and then fixes itself then comes back?

Re: LOAD - EDIT - MIXER - PERFORM - OPTIONS selection is RAN

Posted: Thu Mar 09, 2017 7:03 pm
by Rob Brown
... Just updated video drivers but nothing has changed. For me it seems to be not working most of the time - I have a fix in that all I have to do is click in the newly selected window to actually see what I am supposed to see but it is a bit of a poor show.
This thread is getting a few views but not many people seem to be having the same problem so maybe we are just unlucky???

Re: LOAD - EDIT - MIXER - PERFORM - OPTIONS selection is RAN

Posted: Sat Mar 18, 2017 7:09 pm
by kkya66
Hello!

I have this problem to, with GA4 as well as GA4 SE. It started after installation of 8.5.30 from 8.5.20. No problem before.

KA

Re: LOAD - EDIT - MIXER - PERFORM - OPTIONS selection is RAN

Posted: Sat Apr 08, 2017 11:02 am
by kkya66
Hello!

After two weeks this problem disappeard, now everything works as it should. Why, what did I do? Nothing.

Same good luck to you!
KA