No empty pads GA SE4

All topics on Groove Agent
Post Reply
p-o
New Member
Posts: 1
Joined: Wed Jan 20, 2016 11:32 am
Contact:

No empty pads GA SE4

Post by p-o »

After years of absence from DAWs etc I installed Elements 9. I realise that I have to learn the new Groove Agent since my ancient intuitive GA won't work.
A probably simple basic question: The manual (page 9) tells me to click on an empty pattern pad. All 16 are just patterns and the buttons 1-8 above are black.
There are empty patterns on the Instrument page but that doesn't help i guess.
Maybe I am blind, but please enlighten me!
p-o

Romantique Tp
External Moderator
Posts: 2878
Joined: Fri Aug 07, 2015 3:25 pm
Contact:

Re: No empty pads GA SE4

Post by Romantique Tp »

Right click any pad and click either Reset Pad or Remove Patterns to make it empty.
Every time someone says "it must be easy to add/fix", a programmer dies.

User avatar
planarchist
Senior Member
Posts: 1849
Joined: Sat Sep 10, 2011 10:50 am
Location: UK.
Contact:

Re: No empty pads GA SE4

Post by planarchist »

...and it is possible to use the original groove Agent with Elements 9, I have it working just fine.
Nic

Cubase Pro 10.5, Abs.Collec.3, i7 4770K 3.5GHz, 32 Gig RAM, Windows 10 Pro 64 bit, RME Digiface, Behringer ADA8200, S'berg Midex 8.
Cubase Pro 10.5. Abs.Collec.3, i7 920 2.67Ghz , 24Gig RAM, Windows 10 Pro 64 bit , Steinberg CI2+.

Cubase Elements 9.40 on Windows 10 Laptop, i7-2760QM 8Gig RAM, Sonic Port VX.
Cubasis 2.5 iPad Mini 4 64GB

My Cubase recorded songs here (also on most other streaming services).... https://open.spotify.com/artist/6rHmZY1IPskvtYL1Zzw6Vy

Post Reply

Return to “Groove Agent”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests