Percussion Agent

All topics on Groove Agent
Post Reply
tedcousens
Junior Member
Posts: 86
Joined: Sat Oct 21, 2017 4:08 am
Contact:

Percussion Agent

Post by tedcousens »

What happened to Percussion Agent? Did it disappear when I upgraded to 5?

fiddler2007
Member
Posts: 257
Joined: Mon Oct 14, 2013 8:06 am
Contact:

Re: Percussion Agent

Post by fiddler2007 »

Important to know as i use GA4 mainly for it's percussion kit ..... seems better than the EZdrummer3 kit. F

tedcousens
Junior Member
Posts: 86
Joined: Sat Oct 21, 2017 4:08 am
Contact:

Re: Percussion Agent

Post by tedcousens »

Nope, I found it. It's there.

User avatar
Home Studio 87
Member
Posts: 815
Joined: Wed Dec 15, 2010 9:32 pm
Contact:

Re: Percussion Agent

Post by Home Studio 87 »

No change on it ?
Gigabyte GA-X99P-SLI / Intel Corei7 6800k / 32 Go DDR4 / 4x SSD / Win 10 Pro x64 / UAD Apollo Twin USB / UAD2 Satellite Octo USB / UAD2 Octo PCIe / Cubase Pro 10 / VEP6 / D-Touch Cubase / Console 1 / 24 Ch X-Touch / CMC Controllers / iPad 2&3 Lemur / Komplete Kontrol S61 MK2 /

tedcousens
Junior Member
Posts: 86
Joined: Sat Oct 21, 2017 4:08 am
Contact:

Re: Percussion Agent

Post by tedcousens »

not that I can see...

Post Reply

Return to “Groove Agent”

Who is online

Users browsing this forum: gern and 3 guests