GA5 "The Kit" not shown in media

All topics on Groove Agent
Post Reply
cnk
Junior Member
Posts: 79
Joined: Wed Oct 30, 2013 12:21 pm
Contact:

GA5 "The Kit" not shown in media

Post by cnk »

Hello,

GA 5's new 2 kits "The Kit" and "The Raw" didn't appear in media / instruments / groove agent (right section of cubase)? Anybpdy with this?
I usually load kits from there, so how can I add them?

User avatar
jaesm
New Member
Posts: 28
Joined: Thu Sep 12, 2013 7:48 pm
Contact:

Re: GA5 "The Kit" not shown in media

Post by jaesm »

I ran into the same thing. I ended up going into the GA5 folder that downloaded and double clicking on one of the .vstsound files. That launched the Steinberg Library Manager and it started installing the kits from there. Maybe there's a less backwards way to go about it but they definitely didn't install on their own for me.
Cubase Pro 10.5.x / UR44 / Windows 10 / Fast and fancy this and that / etc

cnk
Junior Member
Posts: 79
Joined: Wed Oct 30, 2013 12:21 pm
Contact:

Re: GA5 "The Kit" not shown in media

Post by cnk »

Thanks. That didn't work for me.
I removed the library and installed it from the folder, I still cannot see them in media section.

spikey
New Member
Posts: 38
Joined: Sun Aug 12, 2012 3:59 pm
Contact:

Re: GA5 "The Kit" not shown in media

Post by spikey »

I asked this in another thread, but is "The Kit" supposed to have "SE" behind the name? I'm not sure if I have the full version or not.
Cubase 10, GA5, Superior Drummer 3, Logic X, Studio One, yada yada so many toys- not enough time....

Post Reply

Return to “Groove Agent”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests