cant choose kits in ga4

All topics on Groove Agent
Post Reply
waxxy
Junior Member
Posts: 95
Joined: Wed Mar 14, 2012 8:46 pm
Contact:

cant choose kits in ga4

Post by waxxy » Tue Dec 04, 2018 1:45 am

ive got a major problem I cant choose or browse kits in ga4.
its only showing one expansion on start up and all others are not showing up ive clicked on the reset filters and nothings happening and theres nothing in the search box to show one specific thing its blank .

if I use ga4se in Cubase or ga5se they work ok but I lose a lot of the groove creation and editing options I have in full version can anyone help please.

auggybendoggy
Junior Member
Posts: 194
Joined: Sat Nov 24, 2012 10:40 pm
Contact:

Re: cant choose kits in ga4

Post by auggybendoggy » Sat Dec 15, 2018 5:38 pm

Well look at the bright side...at least you have one. I've got 0.

Post Reply

Return to “Groove Agent”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest