Groove Agent SE 5 no sound

All topics on Groove Agent
Post Reply
rubrguitar
New Member
Posts: 2
Joined: Fri Jun 14, 2019 6:51 am
Contact:

Groove Agent SE 5 no sound

Post by rubrguitar » Fri Jun 14, 2019 7:03 am

Newbie here just installed Cubase Elements 10 unable to get any sound from Groove Agent . Have other VST instruments like EZ Drummer which works fine. Any thoughts or known fix? Much appreciated.

rubrguitar
New Member
Posts: 2
Joined: Fri Jun 14, 2019 6:51 am
Contact:

Re: Halion SE 3 no sound

Post by rubrguitar » Sun Jun 16, 2019 5:04 pm

I seemed to have resolved the Groove Agent matter by pointing it to the folder with all the samples/sounds. I don't see where I have that setting for Halion SE 3 can anyone share how to have the sample file recognized by Halion SE 3?

Post Reply

Return to “Groove Agent”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest