Page 1 of 1

Quantize presets

Posted: Sun Oct 25, 2015 4:02 am
by polynasia
Hi,

in Cubase you can create quantize presets from Midi or Audio-Files (and save them in file Rampresets.xml)

Seems there is no possibility like this in GA4, at least I do not find it. (tried already to modify Rampresets.xml manually of GA4 - but it is overwritten with default content weach time i start GA4)

Does anyone have a hint for me? (ok, there is Swing, but I want to use my Q presets from Cubase)

Thank you!

Re: Quantize presets

Posted: Sun Nov 01, 2015 9:02 pm
by medwaystudios
I've been demoing GA4 and also was looking into whether or not it has this functionality. Unfortunately it doesn't seem to.

Would be great if this can be added to an update.

Re: Quantize presets

Posted: Tue Dec 04, 2018 7:36 pm
by polynasia
+1