RETROLOGUE

Discussions about VST Instruments and VST plug-ins from other manufacturers
Post Reply
JarradLeeJackson
New Member
Posts: 5
Joined: Mon Mar 27, 2017 7:28 pm
Contact:

RETROLOGUE

Post by JarradLeeJackson » Sun May 21, 2017 10:16 am

When I load the Retrologue get this:

NO VALID LICENSE DETECTED FOR RETROLOGUE

Even though my Elicenceser is good and is fully activated on my Steinberg account

I have so many songs that I now have missing parts because of this

Please help

stratquebec
New Member
Posts: 31
Joined: Thu Dec 18, 2014 2:27 am
Contact:

Re: RETROLOGUE

Post by stratquebec » Mon May 13, 2019 4:07 pm

Same problem here.

Update: Fixed.
Cubase Pro 8.0.4
2012 27" 3.4 GHz i7 iMac-1TB Fusion drive, 16GB ram, MacOS 10.12.6
Focusrite Saffire Le w/ thunderbolt adapter / firewire 800/400 cable.

User avatar
rescue21
Member
Posts: 585
Joined: Thu Sep 12, 2013 3:04 pm
Contact:

Re: RETROLOGUE

Post by rescue21 » Tue May 14, 2019 10:09 am

occupy German forum?? :shock:
Win10x64 16 Gig Ram, Cubase Pro 8/9/10 x64 Terratec DMX 6fire USB, Steinberg CI2, Mindprint DI-Port Preamp,AKG C414, Halion Sonic3, Halion5, Groove Agent5, Trillian, Intel i5 6400 2,7 Samsung SSD
http://www.three-men-project.de/

Post Reply

Return to “VST Instruments and Virtual Effects (general)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests