Are Steinberg Activation Codes region locked?

Discussions about VST Instruments and VST plug-ins from other manufacturers
Post Reply
Technostica
New Member
Posts: 12
Joined: Mon Mar 05, 2018 11:39 am
Contact:

Are Steinberg Activation Codes region locked?

Post by Technostica » Tue Apr 24, 2018 6:41 pm

I have a German Steinberg account and have been offered an unregistered Absolute 3 which was bought from the US online store.
Will it work or are the Activation Codes region locked?
Thanks

-steve-
External Moderator
Posts: 7952
Joined: Wed Dec 15, 2010 7:42 pm
Contact:

Re: Are Steinberg Activation Codes region locked?

Post by -steve- » Tue Apr 24, 2018 7:09 pm

The activation codes are not region-locked.
Cubase Pro, Nuendo, and Dorico Pro; latest versions available.
Windows Pro 10 | i7-3770k | GA-77x-UD5h | 32 Gb | UR-RT2 | MOTU Ultralite mk3 hybrid
Macbook Pro 2011 | Mac OS 10.11
not a steinberg employee

Romantique Tp
External Moderator
Posts: 3015
Joined: Fri Aug 07, 2015 3:25 pm
Contact:

Re: Are Steinberg Activation Codes region locked?

Post by Romantique Tp » Tue Apr 24, 2018 7:12 pm

It will work, but keep in mind that Absolute 3 was recently on sale (50% off).
Every time someone says "it must be easy to add/fix", a programmer dies.

Cubase Pro and Wavelab Pro (latest), Windows 7 Ultimate 64-bit, MSI Z87-G45 GAMING, i5 4690k, GeForce GTX 760, almost every Steinberg plugin and expansion, Trilian, Komplete 10, etc etc etc etc

Technostica
New Member
Posts: 12
Joined: Mon Mar 05, 2018 11:39 am
Contact:

Re: Are Steinberg Activation Codes region locked?

Post by Technostica » Tue Apr 24, 2018 7:44 pm

Thanks all.

Post Reply

Return to “VST Instruments and Virtual Effects (general)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests