Absolute 3 and external drive question

Discussions about VST Instruments and VST plug-ins from other manufacturers
Post Reply
v00d00ppl
New Member
Posts: 3
Joined: Thu Apr 05, 2018 3:24 am
Contact:

Absolute 3 and external drive question

Post by v00d00ppl » Mon Aug 20, 2018 6:15 am

I recently bought absolute 3 and used an external drive to install my libraries.

I then made a clone of that drive for backup purposes but the new drive volume has a new name. I have an elicenser key on the computer but since I am using the new drive halion can’t find my sound libraries on the new external. Where do I go to change the path in halion and other absolute VSTs?

User avatar
Prock
Grand Senior Member
Posts: 3850
Joined: Sat Jan 05, 2013 4:22 pm
Location: Connecticut, USA
Contact:

Re: Absolute 3 and external drive question

Post by Prock » Sat Aug 25, 2018 1:14 pm

You can change the paths in the VST Plug-in Manager.

Regards 8-)
PRock Studio

DAW: Cubase Pro 10.5, OS: Win 10 Pro x64, CPU: Intel Core i7 4700K @ 4.0GHz, RAM: 32GB/DDR4/2800MHz, Graphics: 4GB GeForce GTX 960, Mobo: MSI Z170A Gaming Pro Carbon, AI: PreSonus Studio 192 Mobile, Mic Preamp: PreSonus TubePre, Headphone Amp: PreSonus HP4, Studio Monitors: Mackie MR5, 3rd Party VSTs: GSi VB3-II, SampleTank 3, Amplitube 4, Miroslav Philharmonik 2, EZDrummer 2

https://soundcloud.com/prockstudio

v00d00ppl
New Member
Posts: 3
Joined: Thu Apr 05, 2018 3:24 am
Contact:

Re: Absolute 3 and external drive question

Post by v00d00ppl » Wed Aug 29, 2018 5:59 am

Prock wrote:
Sat Aug 25, 2018 1:14 pm
You can change the paths in the VST Plug-in Manager.

Regards 8-)
Thanks that worked.

Post Reply

Return to “VST Instruments and Virtual Effects (general)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest