Surround Not Working (Completely)

Post general topics related to Nuendo 6 here.
Post Reply
rham
New Member
Posts: 4
Joined: Sun Jun 28, 2015 8:35 pm
Contact:

Surround Not Working (Completely)

Post by rham » Sun Jun 28, 2015 9:01 pm

Hello,
Tying to get the surround panner to work correctly. For Instance using SurroundPanner V5, if I drag the dot in the center, around anywhere in the square, the sound should move tpo that speaker. But it doesn't seem to be working. You can see in the attached screen shot, all 5.1 channels are working (levels). All speakers do work, but no separation.

System:
Windows 8.1
Nuendo 6

Console:
Tascam DM4800

Note, all of the other Surround panners don't work as well (Anytime, etc.)

Thanks!!!
Attachments
Capture.PNG
(105.12 KiB) Not downloaded yet

User avatar
Fredo
External Moderator
Posts: 2479
Joined: Tue Dec 14, 2010 11:20 am
Contact:

Re: Surround Not Working (Completely)

Post by Fredo » Mon Jun 29, 2015 9:14 am

All of your Divergence parameters are at 100%
:)


Fredo

rham
New Member
Posts: 4
Joined: Sun Jun 28, 2015 8:35 pm
Contact:

Re: Surround Not Working (Completely)

Post by rham » Mon Jun 29, 2015 4:03 pm

Thanks Fredo, how do I change Divergence parameters?

rham
New Member
Posts: 4
Joined: Sun Jun 28, 2015 8:35 pm
Contact:

Re: Surround Not Working (Completely)

Post by rham » Mon Jun 29, 2015 4:24 pm

I see them now, sorry (derp) yeah, even if I change those (0-50%) still no help.

User avatar
Fredo
External Moderator
Posts: 2479
Joined: Tue Dec 14, 2010 11:20 am
Contact:

Re: Surround Not Working (Completely)

Post by Fredo » Mon Jun 29, 2015 4:25 pm

The need to be at 0.

Fredo

rham
New Member
Posts: 4
Joined: Sun Jun 28, 2015 8:35 pm
Contact:

Re: Surround Not Working (Completely)

Post by rham » Mon Jun 29, 2015 8:21 pm

When they are at 0, if I move the dot to Surround Left it's silent, same with Surround Right. I know the speakers are working. They are assigned to Buss 1-7 on the Tascam. Is there any configuration in Nuendo to fix this?

User avatar
Fredo
External Moderator
Posts: 2479
Joined: Tue Dec 14, 2010 11:20 am
Contact:

Re: Surround Not Working (Completely)

Post by Fredo » Mon Jun 29, 2015 8:32 pm

Have you tried if, and how, the surround panners are working in the Nuendo Mixer?
All I can say is that there is no issue known, so probably it's the way your Tascam "talks" to Nuendo.
Please troubleshoot and take it step by step. Taht's the only way to find the problem.

Fredo

Post Reply

Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests