Import loops

Post Reply
oopfjord
New Member
Posts: 2
Joined: Sat Apr 09, 2011 7:04 pm
Contact:

Import loops

Post by oopfjord » Sat Apr 09, 2011 7:07 pm

Just got the app - fun.. However, I thought there would be a way to import loops (whoops!) :o

I would LOVE the ability to import user loops. This would make LoopMash a killer app!

Thanks...

User avatar
crohde
Member
Posts: 782
Joined: Tue Dec 14, 2010 11:03 am
Contact:

Re: Import loops

Post by crohde » Tue Apr 12, 2011 8:50 am

Hello oopfjord,

Thanks for your feedback! We plan to implement the loop import in a future version. :)
Best regards,

Carlos Rohde - Product Marketing Manager Cubase & Apps
Steinberg Media Technologies GmbH
Hamburg, Germany
Check out Steinberg on YouTube, Twitter and Facebook

oopfjord
New Member
Posts: 2
Joined: Sat Apr 09, 2011 7:04 pm
Contact:

Re: Import loops

Post by oopfjord » Fri Apr 22, 2011 12:46 am

Great! Looking forward to it!

Post Reply

Return to “LoopMash”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests