How to save all samples with a single instance of Groove Agent

All topics on Groove Agent
Post Reply
40W
Junior Member
Posts: 132
Joined: Sat Jul 15, 2017 2:51 pm
Contact:

How to save all samples with a single instance of Groove Agent

Post by 40W »

If I have 4 kits [agents] loaded, how can I export all 4 kits with samples or must I export each kit one by one which is unnecessarily time consuming? For example, is there no option when saving entire Groove Agent presets to 'save with samples'?

Thanks in advance.

Even a "no, this isn't possible" answer will suffice for closure.
System: Windows 10 64bit [16GB Ram] i7

Romantique Tp
External Moderator
Posts: 2878
Joined: Fri Aug 07, 2015 3:25 pm
Contact:

Re: How to save all samples with a single instance of Groove Agent

Post by Romantique Tp »

I forgot to reply to this. This is possible in Halion 6, but Groove Agent 4's Multi/Combi saving seems to be based on Halion Sonic, which isn't capable of saving samples with Multis.

You'll have to export each of the 4 kits with samples separately, then you can save a Multi to load all of them at once.
Every time someone says "it must be easy to add/fix", a programmer dies.

40W
Junior Member
Posts: 132
Joined: Sat Jul 15, 2017 2:51 pm
Contact:

Re: How to save all samples with a single instance of Groove Agent

Post by 40W »

Thanks for confirming this. Hopefully they can add this in a future update. It makes exporting & saving multis less time consuming.
System: Windows 10 64bit [16GB Ram] i7

Post Reply

Return to “Groove Agent”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests