Move cursor to grid doesn't work anymore

Post general topics related to Nuendo 7 here.
Post Reply
misjavw
Junior Member
Posts: 90
Joined: Mon Nov 05, 2012 3:57 pm
Location: Hilversum, The Netherlands
Contact:

Move cursor to grid doesn't work anymore

Post by misjavw » Mon May 28, 2018 8:26 am

I think I changed a setting, but I don't know which setting:

When I move the cursor using the arrow l and R keys on my keyboard, the playhead cursor used to move according to the Grid type setting. (1/2 frame, 1/4 frame, subframe). But now it moves only 1 frame, regardless of what the Grid Type is set to. When I nudge an event it does move with the correct grid type.

It works correctly on my MacBookPro, but not anymore on my MacPro.

How and where do I change this behaviour?
www.audiochef.nl
Nuendo 10.2.0 / Wavelab 8.5 / Protools 12
MacPro 5.1 12Core 3.46GHz Intel Xeon/ 48GB RAM/ Mac OSX 10.12.6
MOTU UltraLite MK3 / Mackie Control Pro / Mackie Control Extender
iPad / TouchOSC / PT Control

misjavw
Junior Member
Posts: 90
Joined: Mon Nov 05, 2012 3:57 pm
Location: Hilversum, The Netherlands
Contact:

Re: Move cursor to grid doesn't work anymore

Post by misjavw » Mon May 28, 2018 8:35 am

I found it! For some reason, my key commands got messed up, setting the arrow keys to the wrong settings.
www.audiochef.nl
Nuendo 10.2.0 / Wavelab 8.5 / Protools 12
MacPro 5.1 12Core 3.46GHz Intel Xeon/ 48GB RAM/ Mac OSX 10.12.6
MOTU UltraLite MK3 / Mackie Control Pro / Mackie Control Extender
iPad / TouchOSC / PT Control

Post Reply

Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest