Iconica Articulation Cells

All topics on VST Sound Instrument Sets, VST Sound Loop Sets and Sequel Content Sets
Post Reply
User avatar
davidhicken
Junior Member
Posts: 76
Joined: Wed Oct 19, 2016 12:03 pm
Contact:

Iconica Articulation Cells

Post by davidhicken »

It is possible to have sixteen cells for an Iconica instrument set, but can the second row of eight cells can be triggered by key switches like the top row, or can they only be layered with the top row?
Cubase 10.5.12
Dorico Pro 3.1
Mac Pro 2012 2 x 3.46 GHz 6-Core 64GB RAM
MacBook Pro 2017 3.1GHz 16GB
OS X 10.14.6 Mojave

-steve-
External Moderator
Posts: 9665
Joined: Wed Dec 15, 2010 7:42 pm
Contact:

Re: Iconica Articulation Cells

Post by -steve- »

Only layered.
independent manufacturer rep (not a Steinberg employee)
[safe mode] [cubase manual] [score editor manual]

User avatar
davidhicken
Junior Member
Posts: 76
Joined: Wed Oct 19, 2016 12:03 pm
Contact:

Re: Iconica Articulation Cells

Post by davidhicken »

Thanks Steve!
Cubase 10.5.12
Dorico Pro 3.1
Mac Pro 2012 2 x 3.46 GHz 6-Core 64GB RAM
MacBook Pro 2017 3.1GHz 16GB
OS X 10.14.6 Mojave

-steve-
External Moderator
Posts: 9665
Joined: Wed Dec 15, 2010 7:42 pm
Contact:

Re: Iconica Articulation Cells

Post by -steve- »

Sure! Once Dorico Expression Maps gain the function of switching channels this will be less of a limitation.
independent manufacturer rep (not a Steinberg employee)
[safe mode] [cubase manual] [score editor manual]

Post Reply

Return to “VST Sound Instrument Sets and Content Sets”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest