NI’s vst2 plugins blacklisted

Discussions about VST Instruments and VST plug-ins from other manufacturers
Post Reply
Ivan1981
Junior Member
Posts: 59
Joined: Wed Feb 08, 2017 7:02 pm
Location: Slovakia
Contact:

NI’s vst2 plugins blacklisted

Post by Ivan1981 » Mon Nov 19, 2018 10:04 pm

Hey all
Cubase Elements 9 has put my new Native Instruments’ plugins into Blacklist after their installation. Both are vst2 plugins (Bite and Freak - plugins from “Crush pack”), their location is OK. Whenever I try to reactivate them Cubase crashes. Any help?
Thanks

User avatar
Prock
Grand Senior Member
Posts: 3772
Joined: Sat Jan 05, 2013 4:22 pm
Location: Connecticut, USA
Contact:

Re: NI’s vst2 plugins blacklisted

Post by Prock » Sat Dec 08, 2018 2:54 pm

My only thought is that you have the 32 bit versions of your NI VSTs installed. You need to install the 64 bit versions.

Regards 8-)
PRock Studio

DAW: Cubase Pro 10.0.40, OS: Win 10 Pro x64, CPU: Intel Core i7 4700K @ 4.0GHz, RAM: 32GB/DDR4/2800MHz, Graphics: 4GB GeForce GTX 960, Mobo: MSI Z170A Gaming Pro Carbon, AI: PreSonus Studio 192 Mobile, Mic Preamp: PreSonus TubePre, Headphone Amp: PreSonus HP4, Studio Monitors: Mackie MR5, 3rd Party VSTs: GSi VB3-II, SampleTank 3, Amplitube 4, Miroslav Philharmonik 2, EZDrummer 2

https://soundcloud.com/prockstudio

Ivan1981
Junior Member
Posts: 59
Joined: Wed Feb 08, 2017 7:02 pm
Location: Slovakia
Contact:

Re: NI’s vst2 plugins blacklisted

Post by Ivan1981 » Sun Dec 16, 2018 3:46 pm

No, they’re 64bit versions for sure. Even NI support can’t help...

Post Reply

Return to “VST Instruments and Virtual Effects (general)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests