Track duplicate with AU midi info

Post Reply
John1289
Junior Member
Posts: 127
Joined: Mon Oct 23, 2017 9:03 pm
Contact:

Track duplicate with AU midi info

Post by John1289 » Wed Apr 24, 2019 2:14 pm

Hello there to you all.
Quick question.
I’ve been trying to duplicate tracks with Au midi effects.but when I check on the duplicate track,the Au midi is missing.is that normal?

User avatar
LSlowak
Steinberg Employee
Posts: 2817
Joined: Thu Aug 08, 2013 12:36 pm
Contact:

Re: Track duplicate with AU midi info

Post by LSlowak » Thu Apr 25, 2019 11:17 am

Hi John1289,

Thank you for your bug report, which has been added to our bugbase.

Best,
Lars
Lars Slowak - Project Management & Team lead Cubasis
Steinberg Media Technologies GmbH
Hamburg, Germany
Check out Steinberg on YouTube, Twitter and Facebook

Post Reply

Return to “Cubasis”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests