Groove Agent 5 - No time to make a Forum ?

All topics on Groove Agent
Post Reply
User avatar
Denis van der Velde
Member
Posts: 280
Joined: Fri Jun 23, 2017 10:41 am
Location: Netherlands
Contact:

Groove Agent 5 - No time to make a Forum ?

Post by Denis van der Velde » Fri Jun 07, 2019 11:17 am

Hi

Groove Agent 5 - No time to make a Forum ?
Why is there not a Groove Agent 5 forum ?

Thx

Denis
I7 8core 16tread 32gb Aopen Board, SSD Samsung. C95,W95,Halion6,Groove Agent,etc.
Running on 8ms Latency with a Soundblaster XFI Pro.

Denis van der Velde
http://www.curioza.com
AAMS Auto Audio Mastering System for Windows

User avatar
Hippo
Member
Posts: 453
Joined: Wed Dec 15, 2010 5:08 pm
Contact:

Re: Groove Agent 5 - No time to make a Forum ?

Post by Hippo » Thu Jun 13, 2019 11:52 pm

A true grove agent 5 does not really exist,It is at best a 4.x and does not need the effort of its own forum.

Even at the current lower upgrade price which 5 is now on offer at its still not worth my money.
Tried the demo yet again, still not worth it , its only really 4 with just the one over priced bell and no whistle therefore does not need its own forum.

Just my opinion

Hippo
i9 9900k 32gig ram Steinberg UR44 Windows 10

nacho1000
New Member
Posts: 22
Joined: Fri May 24, 2019 5:37 pm
Location: Spain
Contact:

Re: Groove Agent 5 - No time to make a Forum ?

Post by nacho1000 » Sat Jun 15, 2019 12:35 pm

Still, in my opinión It would be worth to open a branch in the forum for Groove Agent.
W10 Home. I7 7700K. 32Gb DDR4. SSD 512GB / HDD 2TB. DTS Studio Sound. Interface: BOSS GT1000 or Line6 UX1

Post Reply

Return to “Groove Agent”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests