AudioWarp quantize question

Post general topics related to Cubase Pro 10, Cubase Artist 10 and Cubase Elements 10 here.
Post Reply
xerix
Junior Member
Posts: 180
Joined: Mon Feb 22, 2016 5:13 am
Contact:

AudioWarp quantize question

Post by xerix » Fri Jul 19, 2019 8:30 am

Hi - how do ou make the audiowarp ticks line up with the project quantize ticks. please see attached image
SO i want to be able to go 1/4 -> 1/4 triplet etc...

thx
Attachments
CUBASE QUESTION.png
(77.07 KiB) Not downloaded yet

Martin.Jirsak
Forum Elder
Posts: 17626
Joined: Sun Mar 20, 2011 3:52 pm
Contact:

Re: AudioWarp quantize question

Post by Martin.Jirsak » Fri Jul 19, 2019 10:54 am

Hi,

Unfortunately it's not possible to set Grid to a Triplets in the Sample Editor.
Martin Jirsak
How to show notes of the chord/scale only
Cubase Training

Cubase Pro (last officially supported version all the time)
macOS (last update)

Manike
Member
Posts: 785
Joined: Fri Nov 04, 2011 3:21 pm
Contact:

Re: AudioWarp quantize question

Post by Manike » Fri Jul 19, 2019 12:03 pm

I know it's been gone of again and again but the lack of triplet function in the sample editor is really frustrating.

I'm doing an album of 6/8 tracks at the moment for a publisher and the inability to show triplets makes it more difficult than it should be.


Whats even more frustrating about it is that it doesn't seem to register to Steinberg that it's missing or that it's a feature that should be there. I raised the question of why there is no triplet function in one of the live sessions that Greg Ondo does - and he's great. But he seemed to not know or be surprised that it wasn't a feature.
8-Core Trashcan Mac Pro : Mojave : Cubase10.0.40 : MOTU828x : Nektar P6 :
Macbook pro : Mojave
http://www.manikemusic.com

xerix
Junior Member
Posts: 180
Joined: Mon Feb 22, 2016 5:13 am
Contact:

Re: AudioWarp quantize question

Post by xerix » Fri Jul 19, 2019 2:12 pm

Manike wrote:
Fri Jul 19, 2019 12:03 pm
I know it's been gone of again and again but the lack of triplet function in the sample editor is really frustrating.
Agreed ! it would be awesome to be able to open up your 2 GUITAR DI's side by side in audio warp and be able to edit them to grid

Steinberg -- please consider this 8-)

Post Reply

Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: electrow and 6 guests