Offline plugin processing

For users of legacy Steinberg Cubase software
Post Reply
Antonym68
Junior Member
Posts: 75
Joined: Wed Apr 13, 2011 8:51 pm
Location: UK
Contact:

Offline plugin processing

Post by Antonym68 » Fri Jun 24, 2011 1:20 pm

Hi, not all of my plugins are appearing in the Offline plugin processing menu (under Audio)...
Does anyone have a solution to this?
Cubase 9.0.2; Wavelab 9; Intel Core i7-6950X + 64Gb; Windows 10 Home; UAD Apollo 16; UAD Quad; Neve 8816

Antonym68
Junior Member
Posts: 75
Joined: Wed Apr 13, 2011 8:51 pm
Location: UK
Contact:

Re: Offline plugin processing

Post by Antonym68 » Thu Jun 30, 2011 3:39 pm

Antonym68 wrote:Hi, not all of my plugins are appearing in the Offline plugin processing menu (under Audio)...
Does anyone have a solution to this?
Has anybody else noticed this problem on their system?
Cubase 9.0.2; Wavelab 9; Intel Core i7-6950X + 64Gb; Windows 10 Home; UAD Apollo 16; UAD Quad; Neve 8816

Guest

Re: Offline plugin processing

Post by Guest » Thu Jun 30, 2011 5:19 pm

Screenshot?

Antonym68
Junior Member
Posts: 75
Joined: Wed Apr 13, 2011 8:51 pm
Location: UK
Contact:

Re: Offline plugin processing

Post by Antonym68 » Thu Jun 30, 2011 6:05 pm

mashedmitten wrote:Screenshot?
What of - a list?
I've got 6 plugin manufacturers in the offline processing menu, and 18 in the insert/aux effect menus
Cubase 9.0.2; Wavelab 9; Intel Core i7-6950X + 64Gb; Windows 10 Home; UAD Apollo 16; UAD Quad; Neve 8816

Antonym68
Junior Member
Posts: 75
Joined: Wed Apr 13, 2011 8:51 pm
Location: UK
Contact:

Re: Offline plugin processing

Post by Antonym68 » Thu Jun 30, 2011 7:17 pm

OK I think it's a 64bit issue - 32bit plugins are not showing up in 64bit mode
Cubase 9.0.2; Wavelab 9; Intel Core i7-6950X + 64Gb; Windows 10 Home; UAD Apollo 16; UAD Quad; Neve 8816

deadpoet
New Member
Posts: 15
Joined: Tue Dec 21, 2010 6:30 pm
Location: Antwerp (Belgium)
Contact:

Re: Offline plugin processing

Post by deadpoet » Fri Aug 12, 2011 6:23 pm

I'm experiencing this problem as well for the first time (32b plugins not showing up in a 64b system)... *very* annoying... Was there ever any solution?



Herwig

Post Reply

Return to “Older Cubase versions”

Who is online

Users browsing this forum: izwun and 6 guests