VST Connect SE

Post general topics related to Cubase Pro 9, Cubase Artist 9 and Cubase Elements 9 here.
Post Reply
User avatar
Steve1977
Junior Member
Posts: 102
Joined: Wed Jul 18, 2012 8:42 am
Contact:

VST Connect SE

Post by Steve1977 »

Upgraded to Pro 9, no problems all good and loving the upgrade.
Only small issue I've got is that vst connect doesn't seem to be working for me. Transit is fine, but the Connect tries to load it all and then says connect hasn't installed correctly.
I've looked for connect se in the installer and on the SB website, but can't see it. Anyone point me in the right direction?
COMPUTER: i7-10700k/64GB DDR4 RAM/GTX 1660 Super/M.2 SSD Drives + SATA SSD Drives
HARDWARE: Steinberg UR816C/ Steinberg CC121/ Kemper Amp / GAP-PREQ73 Preamps / Yamaha HS7 Monitors
SOFTWARE: Cubase Pro 11/ Wavelab Pro 10 / Halion 6 / HSO / The Grand 3 / UAD / WAVES/ Windows 10 64bit /
www.bigcloudproductions.com

User avatar
Steve1977
Junior Member
Posts: 102
Joined: Wed Jul 18, 2012 8:42 am
Contact:

Re: VST Connect SE

Post by Steve1977 »

I seem to have solved this myself. I had to load VST connect se as an insert on a channel just to get it up and running. Then it let me log in and now it seems to be ok.
COMPUTER: i7-10700k/64GB DDR4 RAM/GTX 1660 Super/M.2 SSD Drives + SATA SSD Drives
HARDWARE: Steinberg UR816C/ Steinberg CC121/ Kemper Amp / GAP-PREQ73 Preamps / Yamaha HS7 Monitors
SOFTWARE: Cubase Pro 11/ Wavelab Pro 10 / Halion 6 / HSO / The Grand 3 / UAD / WAVES/ Windows 10 64bit /
www.bigcloudproductions.com

Post Reply

Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: EddieLovesYou and 3 guests