Hypersonic 2

All topics on VST Sound Instrument Sets, VST Sound Loop Sets and Sequel Content Sets
Post Reply
ampedup55
New Member
Posts: 2
Joined: Tue Mar 14, 2017 2:05 am
Contact:

Hypersonic 2

Post by ampedup55 » Tue Mar 14, 2017 2:10 am

I have an active and current E Lic. and have used Hypersonic 2 for years but now my computer does not show it in the VST list and I can't find it on my computer. . . Same with Halion Orchestra. . .Any help out there. . .

User avatar
Joshua Matlock
Member
Posts: 227
Joined: Wed Dec 15, 2010 9:33 pm
Location: USA
Contact:

Re: Hypersonic 2

Post by Joshua Matlock » Wed Mar 15, 2017 3:17 pm

Please make sure your plugins are located in the following location:

https://www.steinberg.net/nc/en/support ... ndows.html

Afterwards inside Cubase go to Devices, Plugin Information, and click on Update.

For Cubase Pro 9 you will go to Devices, Plugin Manager.
Joshua Matlock
Steinberg US Support

Check out Steinberg on YouTube, Twitter and Facebook!

Post Reply

Return to “VST Sound Instrument Sets and Content Sets”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests