record multiple midichannels simultaneous on cubasis 2

Post questions and find answers on Cubasis 2 here.
Post Reply
Teirell
New Member
Posts: 3
Joined: Mon Jul 02, 2018 3:47 pm
Contact:

record multiple midichannels simultaneous on cubasis 2

Post by Teirell »

Hello,

i think about buying cubasis 2 for my ipad. Here is my question: Is it possible to record multiple midichannels simultaneous on cubasis 2?
For example: the app wotja (or another) is sending mididata on channels 1, 2, 3 and 4. Can Cubasis record this in one go and split the data to the correct channels/tracks?

User avatar
LSlowak
Steinberg Employee
Posts: 3915
Joined: Thu Aug 08, 2013 12:36 pm
Contact:

Re: record multiple midichannels simultaneous on cubasis 2

Post by LSlowak »

Hi Teirell,

Thanks for your message.

Cubasis is capable of simultaneously recording multiple audio and MIDI channels.
Alongside, Cubasis fully supports Audio Unit, Inter-App Audio and Audiobus 3.

To check all features of the app, please have a look at the available comparison chart.

We did not check wotja so far, so I suggest to get in touch with them to ask if they have tested their app with Cubasis.
I'm at hand to have them equipped with a Cubasis promo code for testing purposes, if required.

Hope that helps!

Best,
Lars
Lars Slowak - Project Management & Team lead Cubasis
Steinberg Media Technologies GmbH
Hamburg, Germany
Check out Steinberg on YouTube, Twitter and Facebook

Teirell
New Member
Posts: 3
Joined: Mon Jul 02, 2018 3:47 pm
Contact:

Re: record multiple midichannels simultaneous on cubasis 2

Post by Teirell »

Hi Lars,

thank you, that´s great! I´ll buy it

Greetings
Martin

Post Reply

Return to “Cubasis | Cubasis 2”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests