Absolute 3 and valid licence for The Grand 3

All topics on The Grand 3
Post Reply
Davecooke
New Member
Posts: 7
Joined: Fri Jun 24, 2016 6:26 pm
Contact:

Absolute 3 and valid licence for The Grand 3

Post by Davecooke » Fri Jan 25, 2019 12:00 am

Having just updated all of the plug ins in Absolute 3, everything appears to work except The Grand. It comes back with an unauthorised flag saying that there is no valid licence detected. All instructions recommended by Steinberg appear to fail.
As this is part off the Absolute Bundle this should authorise automatically along with Halion etc etc.
Any clues why this one Plug in doesn't have a so called valid licence? Thanks

andymartin
New Member
Posts: 4
Joined: Fri Jan 25, 2019 2:11 am
Contact:

Re: Absolute 3 and valid licence for The Grand 3

Post by andymartin » Fri Jan 25, 2019 2:16 am

Yes having the same problem here, believe it may be an issue with the current elicenser conrol panel version, I have submitted a ticket to *Steinberg* 3 days ago but no rersponse at all so far, it's a real pain!

Davecooke
New Member
Posts: 7
Joined: Fri Jun 24, 2016 6:26 pm
Contact:

Re: Absolute 3 and valid licence for The Grand 3

Post by Davecooke » Fri Jan 25, 2019 11:45 am

You'd have thought that with such an important and prominent plug in they would have either alerted customers to the problem or indicated a reason why it isn't working. Let's hope someone does something!

andymartin
New Member
Posts: 4
Joined: Fri Jan 25, 2019 2:11 am
Contact:

Re: Absolute 3 and valid licence for The Grand 3

Post by andymartin » Sat Jan 26, 2019 1:09 am

Yes let's hope, otherwise i'm going to have to go and buy synthology ivory II, I cant beleive they can not respond in 4 days now, nothing.

Davecooke
New Member
Posts: 7
Joined: Fri Jun 24, 2016 6:26 pm
Contact:

Re: Absolute 3 and valid licence for The Grand 3

Post by Davecooke » Sat Jan 26, 2019 4:25 pm

I have Ivory as well and it's great! I did get a PM from one 'Frank' who is a Steinberg Admin person who said that I needed to wait until the next update on the E licence. When I asked when this would be I got resounding Radio Silence!!
I guess while they're all at NAMM schmoozing and being told how wonderful they all are, they can't actually be bothered to deal with the day to day activities of what keeps them in business!
I suggest renewing your E license daily in case they get round to issuing an update.

andymartin
New Member
Posts: 4
Joined: Fri Jan 25, 2019 2:11 am
Contact:

Re: Absolute 3 and valid licence for The Grand 3

Post by andymartin » Mon Jan 28, 2019 12:36 am

Yes thanks have been keeping an eye on that, I too have now bought ivory I cant wait any longer, 6 days and nothing no response at all, it's just not acceptable, I don't think i will be spending much more money with Steinberg if they think it is OK when people are relying on their software to ignore them for nearly a week!!

What I can say is ivory 2.5 as it is now is absolutely superb, I have just bought the Iitalian grand as i didn't want to spend too much in the circumstances, but it's great and the amount of variation you can achieve means its usable for just about anything, it really is top notch. It's got me thinking about switching DAW away from Cubase, I really need support when things go wrong, Very disappointing indeed.

Davecooke
New Member
Posts: 7
Joined: Fri Jun 24, 2016 6:26 pm
Contact:

Re: Absolute 3 and valid licence for The Grand 3

Post by Davecooke » Mon Jan 28, 2019 12:07 pm

I too was a CUBASE fan until LOGIC X. The additional plug ins and loops make it a no brainer. I agree that Sternberg need to raise their game and really prioritise their customers rather then the niche 'fashion'-esque dance D.J. Groove-Meisters that seem to adorn their promotions.
Another great pop piano is http://www.truepianos.com Several included and all really excellent and very cheap. Really good for Country, Pop and Commercial use.

andymartin
New Member
Posts: 4
Joined: Fri Jan 25, 2019 2:11 am
Contact:

Re: Absolute 3 and valid licence for The Grand 3

Post by andymartin » Wed Jan 30, 2019 1:06 am

This has now been fixed with the latest latest e-licenser, strangely still no word from support though :)

Davecooke
New Member
Posts: 7
Joined: Fri Jun 24, 2016 6:26 pm
Contact:

Re: Absolute 3 and valid licence for The Grand 3

Post by Davecooke » Fri Feb 15, 2019 1:24 pm

Major issues now with Absolute 3 and LOGIC X. Nothing appears to work! Wont recognise the Licence despite it being updated several times. All appears to stem from the update of The Grand. Come On Steinberg!!!

Post Reply

Return to “The Grand 3”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests