equalizer bug , cubase pro 10.0.20

Use this forum for an overview of issues and to report new ones.
Post Reply
khalilmusic
New Member
Posts: 4
Joined: Mon May 27, 2019 4:57 pm
Contact:

equalizer bug , cubase pro 10.0.20

Post by khalilmusic » Mon May 27, 2019 5:57 pm

Hi, i dont know what heppend to my cubase i bought it several days ago now when i try to add an audio track or vst it opens equalizer preset not defualt and when i edit the equalizer after saving it it returns to defualt
here is a video if you dont understand
https://youtu.be/oA8YN33cHas
https://www.youtube.com/watch?v=KRSIHQT ... e=youtu.be

Martin.Jirsak
Forum Elder
Posts: 21878
Joined: Sun Mar 20, 2011 3:52 pm
Contact:

Re: equalizer bug , cubase pro 10.0.20

Post by Martin.Jirsak » Tue May 28, 2019 12:05 pm

Hi and welcome,

Could you try to Trash Cubase preferences, please? Maybe even reinstall Cubase?
Martin Jirsak
How to show notes of the chord/scale only
Cubase Training

Cubase Pro (last officially supported version all the time)
macOS (last update)

khalilmusic
New Member
Posts: 4
Joined: Mon May 27, 2019 4:57 pm
Contact:

Re: equalizer bug , cubase pro 10.0.20

Post by khalilmusic » Fri May 31, 2019 2:44 pm

Martin.Jirsak wrote:
Tue May 28, 2019 12:05 pm
Hi and welcome,

Could you try to Trash Cubase preferences, please? Maybe even reinstall Cubase?
i trashed Cubase preferences and reinstalled Cubase same problem it didn't fixed it

Martin.Jirsak
Forum Elder
Posts: 21878
Joined: Sun Mar 20, 2011 3:52 pm
Contact:

Re: equalizer bug , cubase pro 10.0.20

Post by Martin.Jirsak » Fri Jun 07, 2019 7:15 am

Hi,

I cannot reproduce it. Does it happen with any EQ settings? Does it happen with EQ only or any plug-in? Can you confirm (from the date and time, when the *.cpr file is modified) the project has been stored?

Could you try to reinstall Cubase (many the plug-in component is not installed properly), please?
Martin Jirsak
How to show notes of the chord/scale only
Cubase Training

Cubase Pro (last officially supported version all the time)
macOS (last update)

khalilmusic
New Member
Posts: 4
Joined: Mon May 27, 2019 4:57 pm
Contact:

Re: equalizer bug , cubase pro 10.0.20

Post by khalilmusic » Fri Jun 07, 2019 12:55 pm

it happens with all EQ setting with audio and plugins , any project i start it happens

Martin.Jirsak
Forum Elder
Posts: 21878
Joined: Sun Mar 20, 2011 3:52 pm
Contact:

Re: equalizer bug , cubase pro 10.0.20

Post by Martin.Jirsak » Fri Jun 07, 2019 7:32 pm

Hi,

Could you try the reinstallation, please?
Martin Jirsak
How to show notes of the chord/scale only
Cubase Training

Cubase Pro (last officially supported version all the time)
macOS (last update)

khalilmusic
New Member
Posts: 4
Joined: Mon May 27, 2019 4:57 pm
Contact:

Re: equalizer bug , cubase pro 10.0.20

Post by khalilmusic » Sat Jun 08, 2019 5:58 pm

i did reinstall but idk if its compelety reinstalled and also i unistalled it and reinstalled it a couple of times but no secuess do you know how to i full uninstall it thanks.

Martin.Jirsak
Forum Elder
Posts: 21878
Joined: Sun Mar 20, 2011 3:52 pm
Contact:

Re: equalizer bug , cubase pro 10.0.20

Post by Martin.Jirsak » Sun Jun 09, 2019 10:15 am

Hi,

If you are on Mac, just to delete the Application is OK. If you really want to do the complete uninstallation, here is the link. If you are on Windows, the uninstaller should do the job.

Actually you don't need the complete full uninstalling. I can't imagine this could be sound library dependent (for example), so you don't have to uninstall it. Same as preferences.
Martin Jirsak
How to show notes of the chord/scale only
Cubase Training

Cubase Pro (last officially supported version all the time)
macOS (last update)

Bhavik Patel
New Member
Posts: 39
Joined: Wed Aug 23, 2017 3:18 pm
Location: Surat, India
Contact:

Re: equalizer bug , cubase pro 10.0.20

Post by Bhavik Patel » Tue Jun 11, 2019 9:04 am

Not The Same..... but this Kind of issue found with FX sends. :roll: :roll:
Check this Link. :--->

viewtopic.php?f=286&t=162193

This issue Exist since i use Cubase 9 Pro. (My 1st Purchase)
i have installed 2nd cubase (elements) in my laptop as well, same issue with that too...
Now tell me, is this really an issue?? or a Feature????? :?: :?: :?: :mrgreen:

Post Reply

Return to “Issues”

Who is online

Users browsing this forum: k_b and 5 guests