channel output

Post general topics related to Cubase Pro 8, Cubase Artist 8 and Cubase Elements 8 here.
Post Reply
Lon Palmer
New Member
Posts: 13
Joined: Sat Jul 11, 2015 9:34 pm
Contact:

channel output

Post by Lon Palmer » Fri Jun 07, 2019 11:24 pm

I used Cubase vat 32 extensively as well as SX 3, then did nothing for about 10 years. I'm just getting back into it with Cubase 8 and having trouble getting started, even with the manual and youtube tutorials.

I created an audio track with input, and signal appears in the channel meter, but NOT in the stereo output strip, even though I have chosen "stereo output" as the track's output.

Any idea what I'm doing wrong?

User avatar
Prock
Grand Senior Member
Posts: 3825
Joined: Sat Jan 05, 2013 4:22 pm
Location: Connecticut, USA
Contact:

Re: channel output

Post by Prock » Sat Jun 08, 2019 12:41 am

A shot in the dark...
Did you enable the track monitor function during recording and then disable it for playback?

Regards. 8-)
PRock Studio

DAW: Cubase Pro 10.5, OS: Win 10 Pro x64, CPU: Intel Core i7 4700K @ 4.0GHz, RAM: 32GB/DDR4/2800MHz, Graphics: 4GB GeForce GTX 960, Mobo: MSI Z170A Gaming Pro Carbon, AI: PreSonus Studio 192 Mobile, Mic Preamp: PreSonus TubePre, Headphone Amp: PreSonus HP4, Studio Monitors: Mackie MR5, 3rd Party VSTs: GSi VB3-II, SampleTank 3, Amplitube 4, Miroslav Philharmonik 2, EZDrummer 2

https://soundcloud.com/prockstudio

Lon Palmer
New Member
Posts: 13
Joined: Sat Jul 11, 2015 9:34 pm
Contact:

Re: channel output

Post by Lon Palmer » Sat Jun 08, 2019 1:27 pm

No, I didn't, but I did something that, in my mind, is just as silly: I forgot that glitches in programs can often be fixed by simply rebooting. I did and it went away - silly me.

Lon Palmer
New Member
Posts: 13
Joined: Sat Jul 11, 2015 9:34 pm
Contact:

Re: channel output SOLVED

Post by Lon Palmer » Sat Jun 08, 2019 1:28 pm

No, I didn't, but I did something that, in my mind, is just as silly: I forgot that glitches in programs can often be fixed by simply rebooting. I did and it went away - silly me.

Post Reply

Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests