Cubase 10 support?

Post Reply
User avatar
argel1200
New Member
Posts: 15
Joined: Fri Sep 19, 2014 1:34 pm
Contact:

Cubase 10 support?

Post by argel1200 »

The current version only lists support for up to Cubase 9. Has anyone tried it with Cubase 10 successfully?

User avatar
rtorstrick
Member
Posts: 376
Joined: Wed Dec 15, 2010 9:18 pm
Location: Indiana
Contact:

Re: Cubase 10 support?

Post by rtorstrick »

Yes.
Windows 10
Cubase 10.5, Halion 6.30, Wavelab 10, Dorico 3.1
Intel Core i5, 32 Gb RAM, Z390 Aorus Pro mobo, 1 Tb SATA SSD system drive, 2x2TB SATA media drives,
G-Drive 3TB USB 3 drive.
UAD Apollo Mk II Quad (TB), Steinberg UR-RT 2, Steinberg MR816csx, Yamaha KX8, CC121, UAD-2 Duo (Pcie)

User avatar
mr.roos
Senior Member
Posts: 1610
Joined: Thu Apr 07, 2011 6:56 pm
Contact:

Re: Cubase 10 support?

Post by mr.roos »

Me too! All good. My Gen 6 iPad controlling my Win10 OS 1903 desktop.
Cubase 10.5 Pro from SX3, WaveLab Pro 10, Groove Agent 5, iC Pro remote app, Win10 64-bit (2004 update installed - latest OS build always), Intel i7 8700 Coffee Lake 6-Core 3.2GHz, 32G DDR4 3200, Gigabyte Z390 Designare MB, Radeon RX570 Graphics card, Mackie 1640i (FireWire via TI chipset PCI-E card), 1K iRig Pads, StudioLogic Numa Compact 2X 88-Key, and Roland FP-30.

User avatar
argel1200
New Member
Posts: 15
Joined: Fri Sep 19, 2014 1:34 pm
Contact:

Re: Cubase 10 support?

Post by argel1200 »

Thanks everyone, I also got it working!

Post Reply

Return to “Cubase iC Pro”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests