Media Bay (user tags) from 10.0 to 10.5 ?

Post general topics related to Cubase Pro 10, Cubase Artist 10 and Cubase Elements 10 here.
Post Reply
Guefe2000
New Member
Posts: 4
Joined: Sat Jul 21, 2018 8:39 am
Contact:

Media Bay (user tags) from 10.0 to 10.5 ?

Post by Guefe2000 »

Hello

Maybe anyone can help with this: I try to use my media bay data from Cubase 10.0 in 10.5. But the user tags (showed under the point "various") I created in 10.0 are all displayed as "###---ERROR---###" in 10.5. The fields are empty and when I click on it, there is no selection too (but it should, because I filled in a lot of keywords). So, anybody can help me or is it a bug?

Beside that, I copied the following files from "...roaming/steinberg/cubase 10.0" to "...roaming/steinberg/cubase 10.5":
- mediabay3.db
- MediaDefaults.xml
- MediaFactoryDefaults.xml
- scannedFolders3.bin

Did I miss something?
Thanks in advance!

Greetings, Stephen

User avatar
raino
Grand Senior Member
Posts: 4609
Joined: Tue Dec 21, 2010 2:41 am
Location: San Francisco
Contact:

Re: Media Bay (user tags) from 10.0 to 10.5 ?

Post by raino »

This issue has been flagged in the issues forum and Steinberg is aware of the problem. Hopefully this will be fixed in the next fix-it update.
rodger

Cubase Pro 10.5, Win10 Home, Halion6, Groove Agent 5, WaveLab Pro 10, BFD3, GPO, Komplete Ultimate 9, Waves Gold, Misc. other

i7 4771 Haswell Processor 3.5GHz, ADK LGA1150, 16GB RAM, GeForce GTX970, RME Fireface 400, 2x UAD-2

Latest: Bawdy Politik https://rodgerraino.bandcamp.com/releases

Guefe2000
New Member
Posts: 4
Joined: Sat Jul 21, 2018 8:39 am
Contact:

Re: Media Bay (user tags) from 10.0 to 10.5 ?

Post by Guefe2000 »

thanks for your hint - didn't see it before :)

Post Reply

Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 4 guests