Groove Agent SE 5

All topics on Groove Agent
Post Reply
Frans1950
New Member
Posts: 3
Joined: Sun Mar 15, 2020 4:19 pm
Contact:

Groove Agent SE 5

Post by Frans1950 »

Since a few days I have Cubase AI with GA se 5 installed and I have loaded Halion that works fine but GA5 gives no sound at all. What could be the solution? Everything works perfect the guitar connection too but groove agent se5 gives no sound

Ivan1981
Junior Member
Posts: 115
Joined: Wed Feb 08, 2017 7:02 pm
Location: Slovakia
Contact:

Re: Groove Agent SE 5

Post by Ivan1981 »

Even if you load a kit?

Frans1950
New Member
Posts: 3
Joined: Sun Mar 15, 2020 4:19 pm
Contact:

Re: Groove Agent SE 5

Post by Frans1950 »

I will try this, thanks

Frans1950
New Member
Posts: 3
Joined: Sun Mar 15, 2020 4:19 pm
Contact:

Re: Groove Agent SE 5

Post by Frans1950 »

No sound even by lading a kit

Post Reply

Return to “Groove Agent”

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], mirobop and 1 guest