Anyone Else having Problems with GA3 Live to host in cubase?

For users of legacy Steinberg Cubase software
Post Reply
OneWayRecording
New Member
Posts: 1
Joined: Mon Apr 16, 2012 9:57 pm
Contact:

Anyone Else having Problems with GA3 Live to host in cubase?

Post by OneWayRecording »

I was wondering if anyone else is having problems With Groove Agent 3's Live to host in Cubase 6.5. I don't think I'm doing anything wrong. I create a MIDI track & load up GA3 in the VST instrument panel. I select Live to Host on GA's setup page. I select GA as my imput on the MIDI Channel (& deselect it as an output). When I record no MIDI is recorded. Groove Agent is running while I'm doing this, by the way. Never seemed to have problems before. Am I missing something?

paulb
Junior Member
Posts: 117
Joined: Sat Feb 19, 2011 2:10 pm
Location: Bisley, Stroud, UK
Contact:

Re: Anyone Else having Problems with GA3 Live to host in cubase?

Post by paulb »

Sadly you are not alone. See the threads over on the VST forum.....

https://www.steinberg.net/forum/viewtop ... f=65&t=819

Presuming that you are 64-bit Win7?

If so, the choice seems to be 'no MIDI export' or 'use jBridge' - and Steinberg just don't give....

Disgraceful that their own virtual instrument product isn't kept up to date with their sequencer. Think yourself lucky, GA2 won't even install.....
Windows 10 Pro, Intel i7,16Gb RAM, SSDs, Focusrite Saffire56 and Scarlett 18i20, Celemony Melodyne

Post Reply

Return to “Older Cubase versions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests