Halion 4: Recording Flexphrases in midi in cubase

For users of legacy Steinberg Cubase software
Post Reply
niklas85
New Member
Posts: 28
Joined: Sat Jan 22, 2011 7:30 pm
Contact:

Halion 4: Recording Flexphrases in midi in cubase

Post by niklas85 » Wed Feb 20, 2013 9:24 pm

is it possible to record phrases from halion4' flexphraser in midi into cubase?

N8
Member
Posts: 341
Joined: Mon Jan 21, 2013 8:55 pm

Re: Halion 4: Recording Flexphrases in midi in cubase

Post by N8 » Wed Feb 20, 2013 9:33 pm

Yes
W7 64bit, XP SP3,LE1/ LE4/SX3/ C4/ C6.5/ C7.0.2 64bit, CI1, Firebox

Gob-smacked at the number of contestants for Dwarf #7.

If the sum total of IQs on this forum were applied to lightbulb wattage, it would create a black hole.

niklas85
New Member
Posts: 28
Joined: Sat Jan 22, 2011 7:30 pm
Contact:

Re: Halion 4: Recording Flexphrases in midi in cubase

Post by niklas85 » Wed Feb 20, 2013 9:45 pm

and how does it work, im searching the internet but cant find the right solution . :)

N8
Member
Posts: 341
Joined: Mon Jan 21, 2013 8:55 pm

Re: Halion 4: Recording Flexphrases in midi in cubase

Post by N8 » Wed Feb 20, 2013 9:54 pm

Merge MIDI in Loop
W7 64bit, XP SP3,LE1/ LE4/SX3/ C4/ C6.5/ C7.0.2 64bit, CI1, Firebox

Gob-smacked at the number of contestants for Dwarf #7.

If the sum total of IQs on this forum were applied to lightbulb wattage, it would create a black hole.

niklas85
New Member
Posts: 28
Joined: Sat Jan 22, 2011 7:30 pm
Contact:

Re: Halion 4: Recording Flexphrases in midi in cubase

Post by niklas85 » Wed Feb 20, 2013 10:14 pm

could you please be a bit more precise :)

if i merge midi in loop i get a new midi pattern with no midi data in it.

N8
Member
Posts: 341
Joined: Mon Jan 21, 2013 8:55 pm

Re: Halion 4: Recording Flexphrases in midi in cubase

Post by N8 » Wed Feb 20, 2013 10:16 pm

Did you read that section of the manual?
W7 64bit, XP SP3,LE1/ LE4/SX3/ C4/ C6.5/ C7.0.2 64bit, CI1, Firebox

Gob-smacked at the number of contestants for Dwarf #7.

If the sum total of IQs on this forum were applied to lightbulb wattage, it would create a black hole.

niklas85
New Member
Posts: 28
Joined: Sat Jan 22, 2011 7:30 pm
Contact:

Re: Halion 4: Recording Flexphrases in midi in cubase

Post by niklas85 » Wed Feb 20, 2013 10:29 pm

yes i did so. it is on page 368 in the english operation manual for cubase 6. but it is still not working.

niklas85
New Member
Posts: 28
Joined: Sat Jan 22, 2011 7:30 pm
Contact:

Re: Halion 4: Recording Flexphrases in midi in cubase

Post by niklas85 » Tue Feb 26, 2013 7:32 am

i contacted the german telephon support and they told me, it is not possible to record midi from flexphrases into cubase. so you know too.

N8
Member
Posts: 341
Joined: Mon Jan 21, 2013 8:55 pm

Re: Halion 4: Recording Flexphrases in midi in cubase

Post by N8 » Tue Feb 26, 2013 7:37 am

Of course it's possible, the method is just different.
W7 64bit, XP SP3,LE1/ LE4/SX3/ C4/ C6.5/ C7.0.2 64bit, CI1, Firebox

Gob-smacked at the number of contestants for Dwarf #7.

If the sum total of IQs on this forum were applied to lightbulb wattage, it would create a black hole.

Post Reply

Return to “Older Cubase versions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests