Cubase 7.0.3 / Cubase Artist 7.0.3 Update available

For users of legacy Steinberg Cubase software
Post Reply
User avatar
Helge Vogt
Member
Posts: 327
Joined: Tue Jan 11, 2011 10:43 am
Contact:

Cubase 7.0.3 / Cubase Artist 7.0.3 Update available

Post by Helge Vogt »

Dear Cubase 7 and Cubase Artist 7 users,

We are happy to announce the availability of the Cubase 7.0.3 and Cubase Artist 7.0.3 maintenance update! Both Updates are a free download, went through our full QA cycle and are fully supported.

What is new?

Improvements

MixConsole
  • • The Functions menu in the MixConsole now offers an entry to toggle "Constrain Delay Compensation" on/off
    • The Channel Configuration in the Channel Edit window is now readable in the window title bar.
    • Channels locked to the left or right zone are now separated with a small gap between the un-locked channels.
    • The scrolling behavior for multiple linked MixConsoles has been improved.
    • It is now possible again to set "Sync Selection in Project Window and MIxConsole" in the Preferences under Project & MixConsole.
    • For each MixConsole window it is now possible to toggle "Scroll to selected Channel" individually from the Functions menu.
    • The visual indication of "Bypass" and "Disabled" has been improved for Channel Strip modules and the Equalizer.
    • The visual indication of "PRE" or "POST" of MixConsole Sends has been improved.
    • Underneath the name label of each channel the channel width will be displayed (if MixConsole contains channels with different channel widths).
    • Control Room no longer modifies output level.
Steinberg Hub
  • Entries clicked in the left field of the Steinberg Hub will be opened with the default browser as currently specified on the user's system.
Score Editor
  • When selecting a symbol in the symbol inspector the layer is automatically changed to an appropriate layer and the user is informed about this.
Plug-in Information Window
  • The "Update Plug-in Information" function can be cancelled now.
Default colors for track types
  • It is now possible to define default colors for various track types in the Preferences (Appearance: Colors).
MediaBay
  • In the Save Preset window the last used location to save a preset is now remembered.
EuCon Adapter improvements
  • • The EuCon Adapter has been updated to version 6.5.1.5.
    • On EuCon the MixConsole Racks now open automatically when corresponding sections are chosen on the surface.
    • On EuCon the Lo / Hi Cut filters of MixConsole are accessible via the "INPUT" knobset.
    • On EuCon the Channel EQ of MixConsole and its parameters are now accessible via the Channel Strip modules / knobset.
    • On EuCon all relevant Appsets have been updated to enable the operation of Mixer Agents.
VST Connect SE
  • The VST Connect SE documentation has been overhauled, updated and localized into six languages.

Issues resolved*:

PROJECT
  • • Audio Statistic and Spectrum windows now work properly in always-on-top mode.
    • The metronome click no longer goes out of sync when changing the tempo on the fly in cycle mode.
    • Entering text into Notepad now works as expected.
    • Using the “Divide track list” function no longer renders the application unreliable.
    • Track Coloring scheme now works as expected when the track gets created automatically for example by dragging audio onto it.
    • Auto Track Coloring now works properly when adding a track.
    • Backup project now also works properly when the Project has missing files.
AUDIO
  • • Enabling Constrain Delay Compensation no longer bypasses every insert effect after saving/reloading the Project.
    • If ASIO-Guard is enabled, inserting a plug-in no longer leads to out of sync audio playback.
    • Application now accepts AIFF files larger than 2 GB.
    • The drawn waveform in the Sample Editor is no longer out of sync with the audio sample data.
    • The Elastique Algorithm setting is now saved and restored properly with the Project.
    • Freezing a track, which contains audio events in MXF or FLAC formats, no longer leads to disk overloads.
    • Dissolve parts-function now works correctly on audio parts even if the part contains a crossfade that is outside the part.
    • Project audio files are now opened correctly even if the original file path has changed, e.g. when opened on a different computer. Backing up the project now also works correctly.
    • When tagging WAV files in the MediaBay all chunks are written correctly to the WAV file now.
MIDI
  • • Solo in Key Editor now works properly when “Follow Chord Track” is enabled for the track.
    • Editing in the Key Editors controller lane with the pencil tool now works as expected.
    • When changing note-velocity or pitch in the Key Editor’s infoline, the acoustic feedback now works properly.
    • Switching between parts in the Key Editor no longer leads to any graphical refresh issues in the controller lanes.
    • Several issues with the MIDI Device Setup have been resolved.
    • The delete doubles command no longer fails under specific circumstances.
    • Adding a position line to Logical Editor no longer renders the application unresponsive.
SCORE
  • • Opening a MIDI Part in the Score Editor no longer potentially renders the application unresponsive.
    • Removing pre-populated buttons in the Favorites Tab of the Score Editor no longer renders the application unreliable.
    • The signature display in Score Editor is now always in sync with the signature and tempo track and updates properly.
    • Importing block text from an RTF file is now working correctly.
    • Moving a Rehearsal symbol with the mouse is now visualized in real time.
    • Inserting Lyrics into the Score Editor no longer renders the application unresponsive.
MIXCONSOLE
  • • Scrolling in MixConsole via Cursor Keys no longer leads to redraw issues.
    • The Master Output channel will no longer disappear under certain circumstances.
    • MixConsole no longer opens with erratic size ranges.
    • MixConsole now restores the channel width correctly at all times.
    • The minimum zoom level of MixConsole no longer increases width instead of decreasing.
    • The size of the Channel Settings windows is now saved properly with the Project.
    • When using User Panels, the value cell in horizontal faders are no longer invisible.
    • The size of the rack view no longer increases each time MixConsole is closed and reopened.
    • The name of tracks and plug-ins are no longer hard truncated but sensibly shortened.
    • When MixConsole is in full-screen mode and always-on-top is enabled, the fader section no longer resizes incorrectly.
    • MixConsole no longer shows various redraw issues.
    • Changing the high shelf band to parametric filter no longer shows a Q of 0.0 when 1.0 is set.
    • The controls of the channel strip modules now correctly change values counterclockwise when using circular movement.
    • Setting the MIDI channel for quick-linked channels now works correctly.
    • When loading VMX channel state files, the Volume level is read correctly now.
    • Switching workspaces no longer deselects the current channel.
    • When loading a project the bypass states of inserted plug-ins are properly restored now.
    • Using a key command for "Move to pre-fader" option of the sends in MixConsole now works correctly.
    • Saving a VSTi output channel as a Track Preset and then adding a new audio track from this Preset no longer leads to unexpected results.
    • Scroll to selected channel now works properly when the mixer window is closed.
    • Saving a second MixConsole configuration and switching back to first configuration while Set up Window Layout is opened no longer renders the application unreliable.
    • Fine adjusting the panner movement by pressing Shift now works correctly.
    • The on/off button in the Pre section now works correctly.
PLUG-IN
  • • VST 3 plug-in parameter automation data is no longer reversed for specific plug-ins.
    • The gain setting of external effects now follows +12 dB fader setting properly.
    • An open REVerence plug-in window no longer renders the application unreliable.
    • The Pre / Post FX menu in VST Amp Rack now works properly.
    • Available plug-in presets are no longer missing for certain plug-ins (such as Compressor).
    • Selecting Presets for the MIDI Insert Quantize plug-in now works as expected.
    • The Chorder MIDI plug-in no longer transposes chords one octave down by accident.
    • The External FX plug-in now measures the I/O latency correctly.
    • The External FX connections are no longer lost when an output preset is selected in VST Connections.
    • The MonoToStereo plug-in no longer plays a small audio snippet from the start of the waveform regardless of the song position.
    • Inserting the VST Connect SE Cue Mix plug-in into Control Room Cue 1-4 no longer leads to an unresponsive state when closing the application.
    • Saving and restoring a GEQ-10 and GEQ-30 Preset that uses a different EQ-type other than True Response now works properly.
OTHER
  • • VIDEO: Video Offset now works reliable. Please check the Video Offset (ms) value in Device Setup "Video Player" for Projects created in previously versions.
    • TRANSPORT: The "BAR" digit is no longer truncated for pre and post-roll when operating system is set to Japanese language.
    • REMOTE: Remote Controls no longer show channels which are hidden in MixConsole.
    • HARDWARE: UR & MR Series: When saving a REV-X / Channel Strip Preset, it will now show up properly in MediaBay.
* Please note that this list applies to Cubase 7 and not every entry may apply to Cubase Artist 7.

A detailed Version history, the 7.0.3 Updaters and VST Connect Performer SE 1.3 are available here::

Cubase 7 downloads

Cubase Artist 7 downloads

Thanks for choosing Cubase!

Helge Vogt
Product Marketing Manager Cubase
Steinberg Media Technologies GmbH

User avatar
timmyboylad
Member
Posts: 218
Joined: Thu Dec 16, 2010 8:25 pm
Location: Loleta California
Contact:

Re: Cubase 7.0.3 / Cubase Artist 7.0.3 Update available

Post by timmyboylad »

Ran the installer on my MacBook Pro. Went through all the install fine. Opened the Cubase 7 icon. Loads 7.0.2. Selected "About Cubase" it says 7.0.2 created January 2013.

Looked in my Applications folder. There's only one instance of Cubase 7 in there, Says it was added Feb 2013.

What did the installer do?

Did it update anything?

Just ran it on my Windows machine. Seems to have installed fine there

Just ran the Mac installer again and it looked different. Completed. Started Cubase. Loaded 7.0.3. Guess the problem is solved.
Last edited by timmyboylad on Wed Mar 27, 2013 2:59 pm, edited 1 time in total.
Desktop: Cubase Pro 9.0.30 Wavelab Pro 9.1, Halion 6, Presonus StudioLive 24.4.2AI, CPU Intel Core i7 3.4gHz, Motherboard Asus P8z77-v LX, 16gb RAM, Video Card MSI R5450 (no fan), PSU Zalman ZM600 HP, Zalman Reserator 1 liquid cooled system, Windows 10 x64 Home Premium, Pro Tools 12.7.1, Waves Mercury Native 9

Laptop: MacBook Pro (15 in), 2.4 gHz Intel Core i7, 8 gb RAM, OSX El Capitan 10.11.6, Presonus Firestudio Mobile, Presonus StudioLive 24.4.2AI, Philips DVD+-RW SDVD 8820 SATA drive, Wavelab Pro 9.1, Cubase Pro 9.0.30, Halion 6, Pro Tools 12.7.1, Waves Mercury Native 9

cpechet
Junior Member
Posts: 100
Joined: Tue May 29, 2012 10:59 pm
Contact:

Re: Cubase 7.0.3 / Cubase Artist 7.0.3 Update available

Post by cpechet »

Thanks Helge. I know we all appreciate Steinberg’s efforts. The 7.0.3 install went very smoothly and 7.0.3 is working well (as far as I can tell having just started with it). I look forward to checking the improvements and fixes.
Windows 10.5.12 1903 / Cubase 10 Avid artist Mix (4), Artist Control, Artist Transport, 1 x Lynx Aurora 8, 1 x Lynx Aurora 16, Neve/API/SSL pres/comps, Manley ELOP, Spiral Groove M1, JBL 4345, Bryston 28B SST x 2, Bryston 7BSST2 x 2

dlish
Junior Member
Posts: 94
Joined: Wed Feb 02, 2011 4:12 am
Contact:

Re: Cubase 7.0.3 / Cubase Artist 7.0.3 Update available

Post by dlish »

What happened to the channel names in the output chain of the channel settings? Is that an option that can be turned on somewhere? How do I jump to a channel in that chain now that tey are removed? Clicking on the channel name used to 'jump' to that channel... Personally don't need such a big channel ID number

And BTW this is still not fixed: http://www.steinberg.net/forum/viewtopi ... 84&t=36441

ivanjan
New Member
Posts: 3
Joined: Sat Nov 12, 2011 4:38 pm
Contact:

Re: Cubase 7.0.3 / Cubase Artist 7.0.3 Update available

Post by ivanjan »

Why not stay on the channel width MixConsole as it set up and stored? What is wrong?
Jantar

MickeyB
New Member
Posts: 22
Joined: Sat Dec 18, 2010 11:17 am
Contact:

Re: Cubase 7.0.3 / Cubase Artist 7.0.3 Update available

Post by MickeyB »

The size of the rack view no longer increases each time MixConsole is closed and reopened.
Unfortunately, now after opening and closing a mixer window the rack area shrinks in size.

- In the absence of anything else perhaps we could have 'Save as Global Default View' option + 'Default View' button that remembers and recalls zoom etc. across projects.

Also - key command for 'Open/Close mixer' now require two key presses to view a hidden (but Open) window.

Getting there slowly.
Cubase 10.x
PC : Win10 x64: Asus X99 Deluxe : 5820K processor : 32GB : UAD-2 Apollo Thunderbolt x 4 : 4TB SSD : 3 x Monitors

shinyplain
New Member
Posts: 13
Joined: Sun Dec 04, 2011 12:51 pm
Contact:

...

Post by shinyplain »

..
Last edited by shinyplain on Wed Mar 27, 2013 4:52 pm, edited 1 time in total.
Hi, Nice to meet you!
Facebook : http://www.facebook.com/jacksteiny


* PC - i7 2600k, 16GB Ram , 256GB SSD , Windows 7 Ultimate 64bit.
* Mac - Macbook Air Late 2011'
* Apogee AD8000SE Converter ( Adat Option )
* RME Fireface UC Audio Interface
* Steinberg UR44 Audio Interface
* Genelec 8030A
* Truesystem - P-Solo Preamp
* Summit Audio - TLA-50 Compressor
* Cubase 7.5, Nuendo 6.5
* All Steinberg CMC Series
* Korg OASYS Synthesizer
* YAMAHA MOTIF XS 6 Synthesizer

Buzthafuzz
Junior Member
Posts: 89
Joined: Wed Feb 13, 2013 4:26 pm
Contact:

Re: Cubase 7.0.3 / Cubase Artist 7.0.3 Update available

Post by Buzthafuzz »

Very good the Mackie issue is resolved.
Actually, I just can't resize the faders in the mixconsole, and infortunately i can't see them all.


UPDATE: uh, reopened cubase and it's all back to normal... Sorry, I'll wait a bit before posting an issue next time.
Cheers
And I saw the G & H to resize....
Last edited by Buzthafuzz on Wed Mar 27, 2013 4:39 pm, edited 1 time in total.

User avatar
serenity
Member
Posts: 372
Joined: Thu Jan 06, 2011 10:35 pm
Contact:

Re: Cubase 7.0.3 / Cubase Artist 7.0.3 Update available

Post by serenity »

Hi,

1. Project in C7.02 played ok with 7.03. But during realtime export its distorted...like + 6dB added to signal ? Digicheck showing over all the time, red, red, red...Unpleased sound, Im very sad :(

Edit: I decrease "signal level" in Control Room -6dB and no distorsion. But...why ?

2. In bottom of MixConsole are channel names, shorted, I can't read its names + show word "stereo". What is it for ? Its take a place and nothing to do.

3. Stereo out are hidding under Control Room.

No words.
Last edited by serenity on Wed Mar 27, 2013 4:21 pm, edited 1 time in total.
Pawel

Windows 10 64 bit / Cubase 10 Pro 64 Bit / RME Fireface 400
www.studiomuzyczne.com

dark blue man
Junior Member
Posts: 191
Joined: Sun Jan 23, 2011 7:43 pm
Contact:

Re: Cubase 7.0.3 / Cubase Artist 7.0.3 Update available

Post by dark blue man »

Excellent. Looks good. Haven't got time right now to check all the updates, must go out for a couple of hours. But I'll be giving it the once over soon as I get back.

Actually, the only trouble I've had since Cubase 7 was CPU spiking and stuttering, which I never really put down to Cubase. After exhausting every possible fix I could find I finally bought a new SSD drive, reformatted and started from scratch. I just updated Cubase 7.03 directly from Cubase 7 and now, tis like a breath of fresh air. Really smooth.... so far anyway.

You know what? It's a joy to have such a snappy system. I'm currently sifting through all my programs and plug-ins and finding what I hardly, if ever use, and ditch the lot.

A lesson learned.
Cubase 7.x: Padshop pro: Dark planet: Zero Gravity: UAD-2 quad: UAD-2 Solo: PowerCore Compact - Access Virus: EMU 1820m: PC I7 266, 6 gig ram: AN1x: Mopho: Orbit V2: BassStation Rack: Proteus 2000: Electribe ER.

https://soundcloud.com/dark-blue-man

BMo
Junior Member
Posts: 50
Joined: Sat May 26, 2012 12:42 pm
Location: Köln
Contact:

How to install 7.0.3. Update on Mac?

Post by BMo »

I got some problem with the new 7.0.3. update on my MacBook.

Bevor the installation i get a message with: ("Cubase 7" Installation: Cubase 7_expanded not found - You need to have Cubase 7_expanded installed).

What I have to do?
iMac 5K 27" 4 GHz i7 32 GB (10.12.1)/ Cubase Pro Pro 9 / Pro Tools 12 / Logic Pro X / WaveLab 8 / Fireface UCX / Focal Alpha 80 / Yamaha NS-10M Studio

User avatar
sturgeon
Junior Member
Posts: 80
Joined: Wed Dec 15, 2010 6:11 pm
Contact:

Re: Cubase 7.0.3 / Cubase Artist 7.0.3 Update available

Post by sturgeon »

" It is now possible again to set "Sync Selection in Project Window and MIxConsole" in the Preferences under Project & MixConsole."

Working! And Off!!

YAY!!!

:D
Cubase Pro 10.0.5, IC Pro, W10 Pro x64, Xeon X5675 (4gHz Hexa Core 12 Thread), Asus P6T, 12 GB 1600 MHz Corsair Triple Channel RAM, Samsung EVO 840 SSD x 1, 2 x SATA300 HD, EMU 1616m PCIE. Coolermaster V 700W PSU, ATI R5 230 2GB Passive GPU. 2 x 22" Benq Monitors, Focusrite VRM

shinyplain
New Member
Posts: 13
Joined: Sun Dec 04, 2011 12:51 pm
Contact:

How can I update on this error messages? (Cubase 7.0.3)

Post by shinyplain »

This installer gives me errors like this:

"Module C:\Program Files\Steinberg\Asio\asiodxfd.dll failed to register. HRESULT - 2147024770."
"Module C:\Program Files\Steinberg\Asio\asioglld.dll failed to register. HRESULT - 2147024770."

So I can't install it properly

Of course, "Run as Administrator" mode too,


Image
Image

I'm using Windows 7 64bit / Cubase 7 64bit versions

Please help me Steinberg..

Thanks
Attachments
7_0_3_error.JPG
(61.93 KiB) Not downloaded yet
Last edited by shinyplain on Wed Mar 27, 2013 5:28 pm, edited 1 time in total.
Hi, Nice to meet you!
Facebook : http://www.facebook.com/jacksteiny


* PC - i7 2600k, 16GB Ram , 256GB SSD , Windows 7 Ultimate 64bit.
* Mac - Macbook Air Late 2011'
* Apogee AD8000SE Converter ( Adat Option )
* RME Fireface UC Audio Interface
* Steinberg UR44 Audio Interface
* Genelec 8030A
* Truesystem - P-Solo Preamp
* Summit Audio - TLA-50 Compressor
* Cubase 7.5, Nuendo 6.5
* All Steinberg CMC Series
* Korg OASYS Synthesizer
* YAMAHA MOTIF XS 6 Synthesizer

grpetz
Junior Member
Posts: 71
Joined: Mon May 02, 2011 5:55 am
Contact:

Re: Cubase 7.0.3 / Cubase Artist 7.0.3 Update available

Post by grpetz »

After updating from 7.0.2. to 7.0.3 the mix console on closing and reopening does not keep the width it was set to. See photos for example. I am on Win 7, ASUS G74 Laptop, Intel Core I7.

It has also been very sporadic, as each time it opens in different width settings, even down to the smallest width. This is not good for the workflow, looks like I will have to revert back to 7.0.2.

Anyone else have this happening since update?

Thank you Steinberg for fixing this ASAP :)

Gary
Attachments
MixConsole1.JPG
Reopens in different width each time
(48.29 KiB) Not downloaded yet
MixConsole2.JPG
Set for larger width
(53.72 KiB) Not downloaded yet

zeljkom
New Member
Posts: 9
Joined: Sat Jan 29, 2011 1:14 pm
Contact:

Re: Cubase 7.0.3 / Cubase Artist 7.0.3 Update available

Post by zeljkom »

Yep here too.
Asus P6T Deluxe | 6GB RAM | Intel i7 920 CPU | Windows 7 64Bit | Cubase 5/6 | Access Virus TI Snow

ivanjan
New Member
Posts: 3
Joined: Sat Nov 12, 2011 4:38 pm
Contact:

Re: Cubase 7.0.3 / Cubase Artist 7.0.3 Update available

Post by ivanjan »

I also have the problem
Jantar

trashdinner
Member
Posts: 212
Joined: Fri Jul 29, 2011 1:43 am
Contact:

Re: Cubase 7.0.3 / Cubase Artist 7.0.3 Update available

Post by trashdinner »

Thank you Steinberg! I'm really happy with the visual tweaks you did to the mixer and now my MCU works well :D:D:D
It's weird tho cause the auto track coloring is still not working for me. It always uses the default colors no matter what!

grpetz
Junior Member
Posts: 71
Joined: Mon May 02, 2011 5:55 am
Contact:

Re: Cubase 7.0.3 / Cubase Artist 7.0.3 Update available

Post by grpetz »

The mix console reopening size problem does not occur when you disable the strip inserts. Only when it is enabled to be viewable. Gary

P.S. As a workaround instead of hitting the "x" or using F3 to close the mixer I can just go to the menu option "Window" and go back and forth between mix console and the main track layout screen. If you close out the mix console using F3 or "x" it will not reopen correctly.
Last edited by grpetz on Wed Mar 27, 2013 7:54 pm, edited 1 time in total.

patcub
Member
Posts: 309
Joined: Fri Dec 17, 2010 1:32 pm
Contact:

Re: Cubase 7.0.3 / Cubase Artist 7.0.3 Update available

Post by patcub »

I love the look of the console, much better now.

On a side note, the gradients in the send and the inserts should be removed, and I would still love to be able to color the whole channel.

However the track type defaults color is not applied here, instead cubase applies a random color, am I missing something?

Also when I close and reopen the mixconsole on my second screen, the inserts rack desappears which is annoying, and I need to reselect it in the racks menu. I'm on PC windows 7 64 bits, Cubase 32 bits.
Last edited by patcub on Wed Mar 27, 2013 9:19 pm, edited 3 times in total.

User avatar
Tony H
Member
Posts: 344
Joined: Mon Jan 10, 2011 6:20 pm
Contact:

Re: Cubase 7.0.3 / Cubase Artist 7.0.3 Update available

Post by Tony H »

:D :D :D :
smiles all the way ...
thank you !!!
1 : for addressing two points i had earlier raised about the recognition of pre and post in the sends
and for the visualization of tracks mono or stereo...
this makes me feel as a user ,that i am being listened to .. for that i say thanks a million. .
it is great to see at a blink of an eye exactly whats going on before i even touch a knob .
2.
the speed of which this comprehensive update came is nothing short of exemplary .your tech guys must have taken turbo geek pills to get this up and running so quickly....
.....
one happy bunny here ... thanks again ...
"T"
cubasepro-10..Bfd 3. ,slate everything bundle, T-rax. etc
windows 10
core i5 4x320.
16gb ram.
Focusrite Scarlet 18i20

User avatar
plectrumboy
Member
Posts: 698
Joined: Thu Jan 06, 2011 4:48 pm
Contact:

Re: Cubase 7.0.3 / Cubase Artist 7.0.3 Update available

Post by plectrumboy »

Tony H wrote::D :D :D :
smiles all the way ...
thank you !!!
1 : for addressing two points i had earlier raised about the recognition of pre and post in the sends
and for the visualization of tracks mono or stereo...
this makes me feel as a user ,that i am being listened to .. for that i say thanks a million. .
it is great to see at a blink of an eye exactly whats going on before i even touch a knob .
2.
the speed of which this comprehensive update came is nothing short of exemplary .your tech guys must have taken turbo geek pills to get this up and running so quickly....
.....
one happy bunny here ... thanks again ...
"T"
+1 here for the mono/stereo labelling - and the fonts lettering looks really clear on my laptop.

Steve.
Scan 3XS desktop i7 5820 @ 4.0 Ghz on Asus x99 Pro 32Gb running Windows 10 pro with Thunderbolt card; MacBook Pro 2018 32gb, 2x UR824, UAD Apollo Twin Mk II Quad; Icon Qcon Pro X + 1x Pro XS, Cubase 10.5 (most recent), Jamstix 4, The Grand 3, HSO, Wavelab 9.5, Halion 6, BFD3, NI Studio Drummer, Session Horns Pro, Mark 1, Groove Agent 4, Stylus RMX, Trillian, Kontakt, VST Connect Pro.

User avatar
studioton
Member
Posts: 204
Joined: Mon Feb 25, 2013 2:45 pm
Contact:

Re: Cubase 7.0.3 / Cubase Artist 7.0.3 Update available

Post by studioton »

grpetz wrote:After updating from 7.0.2. to 7.0.3 the mix console on closing and reopening does not keep the width it was set to. See photos for example. I am on Win 7, ASUS G74 Laptop, Intel Core I7.

It has also been very sporadic, as each time it opens in different width settings, even down to the smallest width. This is not good for the workflow, looks like I will have to revert back to 7.0.2.

Anyone else have this happening since update?

Thank you Steinberg for fixing this ASAP :)

Gary
+1 , same here

Tanant
Junior Member
Posts: 129
Joined: Mon Jan 14, 2013 7:43 am
Contact:

Re: Cubase 7.0.3 / Cubase Artist 7.0.3 Update available

Post by Tanant »

Whichever track happens to be last in the mixconsole ends up partly cut off, no matter how I resize the window or the channels. For example:

Image
Cubase 8.5 Pro x64 | Windows 10 | Core i7 5820k | 32GB RAM | Steinberg UR22

User avatar
Tony H
Member
Posts: 344
Joined: Mon Jan 10, 2011 6:20 pm
Contact:

Re: Cubase 7.0.3 / Cubase Artist 7.0.3 Update available

Post by Tony H »

whats your screen res ...??
maybe its that ... worth checking
cubasepro-10..Bfd 3. ,slate everything bundle, T-rax. etc
windows 10
core i5 4x320.
16gb ram.
Focusrite Scarlet 18i20

Tanant
Junior Member
Posts: 129
Joined: Mon Jan 14, 2013 7:43 am
Contact:

Re: Cubase 7.0.3 / Cubase Artist 7.0.3 Update available

Post by Tanant »

Desktop resolution is 5040 x 1050 but I've tried it with 1680 x 1050 (after restarting Cubase), and the same thing happens.
Cubase 8.5 Pro x64 | Windows 10 | Core i7 5820k | 32GB RAM | Steinberg UR22

Post Reply

Return to “Older Cubase versions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests