Retrologue and Sequel 3

All topics on Retrologue
Post Reply
robcurd
New Member
Posts: 5
Joined: Tue Jul 22, 2014 5:42 am
Contact:

Retrologue and Sequel 3

Post by robcurd » Tue Jul 22, 2014 5:54 am

Is it possible to use Retrologue with Sequel 3 if you are using a USB eKey?

User avatar
Joshua Matlock
Member
Posts: 227
Joined: Wed Dec 15, 2010 9:33 pm
Location: USA
Contact:

Re: Retrologue and Sequel 3

Post by Joshua Matlock » Thu Jul 24, 2014 10:19 pm

Yes, it is possible to use the Retrologue VSTi inside of Sequel 3.

Thank you.
Joshua Matlock
Steinberg US Support

Check out Steinberg on YouTube, Twitter and Facebook!

jchatchi
New Member
Posts: 1
Joined: Sat Aug 02, 2014 3:30 pm
Contact:

Re: Retrologue and Sequel 3

Post by jchatchi » Sat Aug 02, 2014 3:34 pm

Hi, I would like to know how to run RETROLOGUE ? It had been installed but nothing is appearing on my screen !! Thank you for the support.

Post Reply

Return to “Retrologue”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests