Cubase 8 and AdMuncher conflict

Use this forum for an overview of collected issues and to report new ones.
Post Reply
Finsonic
New Member
Posts: 38
Joined: Thu Dec 06, 2012 3:36 am
Contact:

Cubase 8 and AdMuncher conflict

Post by Finsonic » Wed Dec 17, 2014 9:14 pm

When AdMuncher is running, Cubase 8 crashes on loading most of the projects. As soon as AdMuncher is off, projects load flawlessly. It does not happen with earlier versions of Cubase.

www.admuncher.com
CPU: i7 3930K / MoBo: P9-X79 Deluxe / RAM: 32GB / SSD: Samsung 850 Pro / ASIO: RME HDSPe AIO / OS: Win10 Enterprise x64 / DAW: Cubase Pro 9.5.x

User avatar
BriHar
Senior Member
Posts: 2144
Joined: Wed Dec 15, 2010 11:10 pm
Contact:

Re: Cubase 8 and AdMuncher conflict

Post by BriHar » Thu Dec 18, 2014 11:13 am

Then don't run AdMuncher ;)
Is this a windup?
"...yes I think it can be easily done, just take everything down to Highway 61."

Sun Point Studio Turbenthal, Switzerland


Cubase Pro 8.5.15 - 64bit | Cubase AI8 | WaveLab 9.0.10 - 64bit | PT10 | UR28M | UR44 | CMC-PD/4xFD/QC/AI/CH/TP | BCF2000 | Contour Shuttlexpress | Graphire Tablet | Cubendo Custom Keyboard | Lenovo E31 Workstation:Xeon E3-1225V2/3.2GHz; 14GB DDR3 SDRAM; 2x Intel-Flash520 SSD 180GB (C:/D:);1TB 7200rpm Sata3 (F:); DVD RW (E:); Ext. 3TB USB3 Freecom + WD 1TB; Nvidea GeForce GT 630 4GB DDR3 Video Ram AGP PCIE | Win 10 Pro 64 Bit

Finsonic
New Member
Posts: 38
Joined: Thu Dec 06, 2012 3:36 am
Contact:

Re: Cubase 8 and AdMuncher conflict

Post by Finsonic » Sat Dec 27, 2014 3:07 am

BriHar wrote:Then don't run AdMuncher ;)
Is this a windup?
Very funny! Why should I not use AdMuncher when it's Steinberg's fault? It's their job to fix it so that useful programs can still be used.
CPU: i7 3930K / MoBo: P9-X79 Deluxe / RAM: 32GB / SSD: Samsung 850 Pro / ASIO: RME HDSPe AIO / OS: Win10 Enterprise x64 / DAW: Cubase Pro 9.5.x

User avatar
BriHar
Senior Member
Posts: 2144
Joined: Wed Dec 15, 2010 11:10 pm
Contact:

Re: Cubase 8 and AdMuncher conflict

Post by BriHar » Sun Jan 04, 2015 3:07 pm

You're wrong!
"...yes I think it can be easily done, just take everything down to Highway 61."

Sun Point Studio Turbenthal, Switzerland


Cubase Pro 8.5.15 - 64bit | Cubase AI8 | WaveLab 9.0.10 - 64bit | PT10 | UR28M | UR44 | CMC-PD/4xFD/QC/AI/CH/TP | BCF2000 | Contour Shuttlexpress | Graphire Tablet | Cubendo Custom Keyboard | Lenovo E31 Workstation:Xeon E3-1225V2/3.2GHz; 14GB DDR3 SDRAM; 2x Intel-Flash520 SSD 180GB (C:/D:);1TB 7200rpm Sata3 (F:); DVD RW (E:); Ext. 3TB USB3 Freecom + WD 1TB; Nvidea GeForce GT 630 4GB DDR3 Video Ram AGP PCIE | Win 10 Pro 64 Bit

User avatar
tex
Member
Posts: 276
Joined: Mon Jul 01, 2013 4:52 pm
Contact:

Re: Cubase 8 and AdMuncher conflict

Post by tex » Sun Jan 04, 2015 7:16 pm

very wrong!
i7 12GB, pc w10. Mark of The Unicorn-MK3 Ultra, Cubase 8.5.20, Wavelab elements 9.

Finsonic
New Member
Posts: 38
Joined: Thu Dec 06, 2012 3:36 am
Contact:

Re: Cubase 8 and AdMuncher conflict

Post by Finsonic » Tue Jan 06, 2015 2:04 am

Yes, we know Steinberg is god and you are their disciples. Whatever Steinberg does is right while others are wrong. Or even better, very wrong.

Anyway. Must be Cubase 8, if it works flawlessly with any prior version.

Please don't comment my issue reports if you haven't got any constructive contributions to make except to state that you believe others are wrong, or very wrong. Just try another thread instead.
CPU: i7 3930K / MoBo: P9-X79 Deluxe / RAM: 32GB / SSD: Samsung 850 Pro / ASIO: RME HDSPe AIO / OS: Win10 Enterprise x64 / DAW: Cubase Pro 9.5.x

User avatar
BriHar
Senior Member
Posts: 2144
Joined: Wed Dec 15, 2010 11:10 pm
Contact:

Re: Cubase 8 and AdMuncher conflict

Post by BriHar » Tue Jan 06, 2015 11:38 am

Whoops, didn't realize you were a disciple of the Holy Admuncher. It couldn't be their problem.
Obviously you're surfing with your DAW, which is much more important.
So we know where your priorities lay.
Have a nice day.
"...yes I think it can be easily done, just take everything down to Highway 61."

Sun Point Studio Turbenthal, Switzerland


Cubase Pro 8.5.15 - 64bit | Cubase AI8 | WaveLab 9.0.10 - 64bit | PT10 | UR28M | UR44 | CMC-PD/4xFD/QC/AI/CH/TP | BCF2000 | Contour Shuttlexpress | Graphire Tablet | Cubendo Custom Keyboard | Lenovo E31 Workstation:Xeon E3-1225V2/3.2GHz; 14GB DDR3 SDRAM; 2x Intel-Flash520 SSD 180GB (C:/D:);1TB 7200rpm Sata3 (F:); DVD RW (E:); Ext. 3TB USB3 Freecom + WD 1TB; Nvidea GeForce GT 630 4GB DDR3 Video Ram AGP PCIE | Win 10 Pro 64 Bit

Finsonic
New Member
Posts: 38
Joined: Thu Dec 06, 2012 3:36 am
Contact:

Re: Cubase 8 and AdMuncher conflict

Post by Finsonic » Wed Jan 07, 2015 1:35 am

It's absolutely useless having a conversation with guys like you. It's useless. I'm sure your version of Cubase Pro 8 is flawless. Good for you, then share that copy with everyone instead of telling people they are wrong? How about making some music? No ideas? Having the need to troll around?
Gseht so us als ob dis Studio in Turbenthal nöd so recht will laufe... isch aber au eher ä Abstellchammere.
CPU: i7 3930K / MoBo: P9-X79 Deluxe / RAM: 32GB / SSD: Samsung 850 Pro / ASIO: RME HDSPe AIO / OS: Win10 Enterprise x64 / DAW: Cubase Pro 9.5.x

Post Reply

Return to “Issues”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest