Automation problem in audio mixdown from retrolouge

For users of legacy Steinberg Cubase software
Post Reply
B-made
New Member
Posts: 1
Joined: Tue Apr 14, 2015 8:48 pm
Contact:

Automation problem in audio mixdown from retrolouge

Post by B-made »

Hy all,
I have a problem about the audio mixdown because when I export the audio it sounds different than in the original cubase project. It seems during the exporting only the Retrologue synth envelope automation did not read by the program. It stays on the same value. It is odd because in the cubase when I play the track it is reading perfectly.
Does anyone have some advice to me what could be the problem? The "read automation is on" of course. Cubase 7.5
Thanks in advance,
B-made

larsbf
New Member
Posts: 1
Joined: Sun Dec 20, 2015 11:22 pm
Contact:

Re: Automation problem in audio mixdown from retrolouge

Post by larsbf »

I'm experiencing the same thing! Cubase 8.0. I'm using the trial version of the spire 1.1 plugin and the volume automation of that vst plugin is not heard when you export. Hmmm it just struck me that it could be the fact that it's a trial version that is the problem here?

markvonreddy
New Member
Posts: 3
Joined: Tue May 26, 2015 7:05 am
Contact:

Re: Automation problem in audio mixdown from retrolouge

Post by markvonreddy »

I have the same problem with the export in Nuendo7, even while using stock plugins that came with Nuendo 7.

Post Reply

Return to “Older Cubase versions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests