am i getting maximum gain from my Audiogram 3?

Find topics on computers, studios and music-related hardware.
Post Reply
reggie
New Member
Posts: 1
Joined: Thu May 26, 2011 5:27 pm
Contact:

am i getting maximum gain from my Audiogram 3?

Post by reggie » Thu May 26, 2011 6:04 pm

Am i getting maximum gain volume from my Audiogram 3?

when i mixdown the track to .wav file it loses a lot of volume. is that normal?
Audiogram 3, laptop, crap speakers

User avatar
Split
Grand Senior Member
Posts: 5285
Joined: Wed Dec 15, 2010 5:06 pm
Contact:

Re: am i getting maximum gain from my Audiogram 3?

Post by Split » Fri May 27, 2011 8:48 am

If your doing an internal export for your mix then the Audiogram has nothing to do with the volume of the final mix.
??????Split
Cubase 10|MOTU 16A
Still at it... just!

Post Reply

Return to “Computer/Studio Hardware & Setup”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests