Runtime error

All topics on WaveLab 8 and WaveLab Elements 8
Post Reply
zipzep
New Member
Posts: 11
Joined: Thu Oct 17, 2013 8:43 am
Contact:

Runtime error

Post by zipzep » Sat Dec 12, 2015 10:41 am

Hi,
I'm still struggling with a runtime error problem that causes Wavelab Elements 8 to crash everytime I press Play. I'm on Windows 10 and I have tried both the 32 and 64 bit version of Wavelab Elements 8.
I've run out of good ideas myself... can anyone please help me on this?

PG
Moderator
Posts: 7174
Joined: Wed Dec 15, 2010 6:15 pm
Contact:

Re: Runtime error

Post by PG » Sat Dec 12, 2015 12:32 pm

Even without using plugins?
Philippe

zipzep
New Member
Posts: 11
Joined: Thu Oct 17, 2013 8:43 am
Contact:

Re: Runtime error

Post by zipzep » Sun Dec 13, 2015 10:43 am

No plugins used. No matter what I do... when I press Play I get a runtime error. I've tried reinstalling so many times. If I'm the only one with this problem, maybe I show try reinstalling Windows 10 :(

PG
Moderator
Posts: 7174
Joined: Wed Dec 15, 2010 6:15 pm
Contact:

Re: Runtime error

Post by PG » Sun Dec 13, 2015 11:27 am

What audio card are you using?
Did you try the MME driver in the preferences?
Philippe

zipzep
New Member
Posts: 11
Joined: Thu Oct 17, 2013 8:43 am
Contact:

Re: Runtime error

Post by zipzep » Sun Dec 13, 2015 2:29 pm

Thank you, Phillipe. You are hero of the day. Changing soundcard to MME did the trick :D

Post Reply

Return to “WaveLab 8 | WaveLab Elements 8”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests