Hypersonic 2 and cubase 7.5, compatible ?

Discussions about VST Instruments and VST plug-ins from other manufacturers
Post Reply
Sadman
New Member
Posts: 2
Joined: Fri Dec 25, 2015 10:09 pm
Contact:

Hypersonic 2 and cubase 7.5, compatible ?

Post by Sadman » Sat Dec 26, 2015 12:27 pm

Hi everyone,

I bought Cubase 7.5, i was on cubase 5 and i use to use hypersonic 2. I plan to buy Halion sonic 2 but for some reasons i don't know hypersonic 2 doesn't work on my cubase 7.5. it worked very fine on cubase 5.
I am on windows 7 64 bits and i installed cubase in 32 bits. I can't find the problem so i am asking if cubase 7.5 and Hyprsonic 2 are compatible ?
I wish Hypersonic 2 work on my cubase, so if somebody have some suggestions ?

Sadman
New Member
Posts: 2
Joined: Fri Dec 25, 2015 10:09 pm
Contact:

Re: Hypersonic 2 and cubase 7.5, compatible ?

Post by Sadman » Wed Jan 20, 2016 2:56 am

No one knows ??? :roll:

Niles
Member
Posts: 330
Joined: Fri Sep 13, 2013 9:41 am

Re: Hypersonic 2 and cubase 7.5, compatible ?

Post by Niles » Thu Jan 21, 2016 4:56 pm

I use Hypersonic 2 with Cubase 7.5 x64 through jBridge without any issues.

wetstreet
Junior Member
Posts: 169
Joined: Thu Jul 23, 2015 6:01 pm
Contact:

Re: Hypersonic 2 and cubase 7.5, compatible ?

Post by wetstreet » Tue Mar 15, 2016 6:33 am

Niles wrote:I use Hypersonic 2 with Cubase 7.5 x64 through jBridge without any issues.
Wow thats good news , I loved Hypersonic 2 ... thought SB would buy out jbridge by now .. or have some thing similar .. Please roughly how much does Jbridge cost ?? n how does one configure it ?

Post Reply

Return to “VST Instruments and Virtual Effects (general)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests