9.5.5

Use this forum for an overview of issues and to report new ones.
Post Reply
felis
New Member
Posts: 37
Joined: Fri Jul 22, 2016 7:25 pm
Location: midwest, USA
Contact:

9.5.5

Post by felis » Mon Mar 11, 2019 4:02 am

Tried updating my 9.5.41. It only updates Sonic SE. It says the content updater is already installed and that Cubase 9.5 is not installed, even though I was just running it.
Checked my usb licenser - no problem there. Re-started the computer and got the same results. Anyone else get this?

Martin.Jirsak
Forum Elder
Posts: 17315
Joined: Sun Mar 20, 2011 3:52 pm
Contact:

Re: 9.5.5

Post by Martin.Jirsak » Mon Mar 11, 2019 8:34 am

Hi,

Is your Cubase installed on the system (C) drive?
Martin Jirsak
How to show notes of the chord/scale only
Cubase Training

Cubase Pro (last officially supported version all the time)
macOS (last update)

felis
New Member
Posts: 37
Joined: Fri Jul 22, 2016 7:25 pm
Location: midwest, USA
Contact:

Re: 9.5.5

Post by felis » Mon Mar 11, 2019 1:28 pm

I just copied the program from my desktop to a new laptop I got. I guess I'm going to have to download the actual installer program.
Cubase 9.5 isn't listed in 'programs and features' even though it runs fine. And yes, it's on my C drive.
So, I guess I'll call it 'solved' for now, even though I haven't had chance to do it yet.

Martin.Jirsak
Forum Elder
Posts: 17315
Joined: Sun Mar 20, 2011 3:52 pm
Contact:

Re: 9.5.5

Post by Martin.Jirsak » Mon Mar 11, 2019 2:27 pm

Hi,

You cannot just copy it. The files are really installed (you are not on Mac). ;-)

You have to make proper installation from the Full Installer.
Martin Jirsak
How to show notes of the chord/scale only
Cubase Training

Cubase Pro (last officially supported version all the time)
macOS (last update)

felis
New Member
Posts: 37
Joined: Fri Jul 22, 2016 7:25 pm
Location: midwest, USA
Contact:

Re: 9.5.5

Post by felis » Tue Mar 12, 2019 8:17 pm

Yes - I've learned that now. I downloaded, installed, and updated, and everything is fine now.
Funny part is though, when I just copied it, there were no major problems that I ran into, other than it wouldn't do the update.
The dongle recognized it, Halion too, and it seemed like all was good. Oh well - it's fixed now.

Post Reply

Return to “Issues”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests